Home

Ave baseCînd Lăzăroiu îl compara cu un Moise care-şi conduce poporul prin deşert, mă gîndeam că e doar o tuşă grotească, de prost gust, a zărghitului, ca să-i facă pe plac şefului său. Nu-i vorbă că şi Udrea l-a ridicat pe soclu, numindu-l simplu, omeneşte, „providenţial”!

Cu timpul, însă, individul chiar a început să se creadă a fi de esenţă divină. Avem exemple, cu duiumul. Ba că Titanicul nu s-ar fi scufundat dac-ar fi fost el la timonă, ba că el ar fi făcut şi-ar fi dres dacă ar fi fost în locul Regelui, ba că la referendum poporul a exprimat voinţa lui Dumnezeu…

Mai zilele trecute, le-a aruncat cu dispreţ liderilor USL că nimeni nu va reuşi să facă pentru ţară cît a făcut el. După care i-a urechiat superior pe europeni, că nu muncesc destul. Miercuri, la Viena, îi spunea unui nene de pe-acolo, hăhăind distins, prezidenţial, că el are linie directă cu Dzeu, care-i ţine permanent mîna pe chelie! God loves me, man!

Cred că nu e departe ziua cînd va pretinde că el e de fapt unsul Domnului. Un Messiah de Murfatlar. E clar, omul are o misie. Divină. Pe care noi, proştii, n-o înţelegem. Deocamdată, e ocupat s-o facă pe pompadură şefă la partid. Dar după aia…

Reclame

2 gânduri despre „Un Messiah de Murfatlar

  1. E clar că omul(?) e dus cu totul dar unii sunt şi mai duşi. Cei care nu-l trimit la Bălăceanca. Eu ştiu că cei care aud voci acolo sunt trimişi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s