Home

S-a ales praful şi de CSM. Pe ţigăneşte, ales bules. Mă uitam la viermuiala din ceea ce mă gîndeam eu că ar trebui să fie un conclav al zeilor justiţiei, şi-mi făceam cruci. Nu erau mari deosebiri faţă de porcăielile din curtea Cămătarilor. Se vedea cu ochiul liber că falanga băsistă din CSM se agăţa cu disperare de această crîncenă redută.

Cei doi judecători rejectaţi de instanţe, Ghica şi Danileţ, nu s-au dat duşi. Au acuzat tot felul de bizarerii, vicii de procedură, ilegalităţi, susţinuţi zgomotos de gaşcă. La momentul ăla, cu televiziunile de faţă, nu prea mai mergea cu voturi aranjate de Hăineală prin sms-uri parşive, gen “ne roaga Alina sa dam cu DA la pct 13 pup”. A fost fără „pup”, cu brişca pe masă.

Pînă la urmă, sub presiunea judecătorilor din instanţe, dispuşi să facă şi grevă, cei doi ipochimeni „cu naşul în suflet” au fost expulzaţi. Prea era groasă mînăreala. Să nu ne amăgim, însă, febra de la vîrful justiţiei nu se va calma cîtă vreme nu e propus procuror general cel mai băsist dintre băsişti: Daniel Morar. Ceea ce nu se va întîmpla.

Presimt că ne vom tîrî cu scandal şi cu interimari la ministerul public şi la anticorupţie pînă la prezidenţialele din 2014.

Anunțuri

3 gânduri despre „CSM? Ales bules!

 1. ” din mai multă justiție socilă vor veni stabilitatea economică și prosperitatea. ” – !!!!!!!
  da cin s-audă ….
  Hai că mă risc dumneamea cu un par egzamplă…. că tot mi s-a dus buhul , -nașe….
  Când oi videa dumneamea nește NUME sonore, ” renumite ” de MELEȚENI ( a se ceti ȘMENĂRENI ! ) dați în vileag… adică nește neicușori purtători de chipiu-parteneri de afaceri de f mulți ani cu un ANUME Împărat al FEUDEI Caraș-Severino , după gratii – unde le E locul, atunci cred în România Corectă, până atunci….. hm, hm, hhmmm… !!!!
  Luați de vă informați :
  http://www.argument-cs.ro/content/sunt-poliţiştii-implicaţi-în-mafia-lemnului-din-caraş-severin
  REMEMBER : http://m.jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/mafia-lemnului-si-a-mai-pus-un-deputat-580030.html
  http://new.banateanul.ro/banatul/un-consilier-local-din-caras-severin-a-platit-cu-viata-pentru-ca-s-a-opus-furturilor-de-lemn-3213828
  http://www.vreaudreptate.ro/component/content/article/2-arhiva-mafiei/1097-frunzverde-las-patria-fr-pdure.html
  http://adevarul.ro/locale/resita/vicepresedintele-consiliului-judetean-caras-severin-ionesie-ghiorghioni-acuzat-conduce-mafia-lemnului-judet-1_50ae88387c42d5a6639d9f13/index.html
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/04/18/gunoier-de-bunavoie-si-la-nevoie-in-caras-severino-ionesie-ghiorghioni/
  http://jurnalul.ro/campaniile-jurnalul/descoperirea-romaniei-08/perla-carasului-inecata-in-dejectii-130013.html
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/locale/mafia-padurilor-si-a-intins-crengile-in-caras-severin-17679.html
  Cei de mai sus, cîțiva din șmenarii cu nume SONORE, bine mersic în libertate – își continuă șmenărelile ! Niște HAHALERE , sanchi politicieni, melețeni, , cică omi de ” afaceri ”…
  ÎN SEPTEMBRIE 2008, MAFIA LEMNULUI DIN CARAȘ-SEVERIN A AMUȚIT O VOCE INCOMODĂ ! A FOST UCIS UN OM ! CONSILIERUL LIBERAL IOAN PAICA ( COMUNA SOCENI ) !!! PE ATUNCI, M VELA AVEA O ALTĂ PĂRERE DESPRE MAFIE ( CEL PUȚIN DECLARATIV ) :
  ” amilia nu acceptă acest sacrificiu
  Cea mai revoltată este Maria Cornea, sora celui ucis: “Poliţia nu îşi face datoria. De ce în perioada cât a fost conştient, când putea să vorbească, nimeni nu i-a luat nici o declaraţie, nimeni nu l-a întrebat o vorbă despre ce s-a întâmplat. Vor să lase să treacă timpul ca să se muşamalizeze totul, să uite lumea. Dar Ion este primul. Vor mai urma alţii, dacă poliţia nu face nimic”. Toţi cei din sat regretă moartea consilierului local. Ion Paica avea 46 de ani, era consilier local la al treilea mandat, şi în urma sa au rămas doi copii minori şi o soţie bolnavă. Cel mai mic are doar 1 an şi trei luni. Sătenii sunt zguduiţi de durere şi oripilaţi de grozăvia faptei. Spun că vor face tot posibliul ca autorii crimei să fie prinşi şi să plătească. Mai ales autorii morali, căci aproape toţi soceneţii vorbesc de autori morali. Pseudo-oameni de afaceri, care taie ilegal lemne din pădurile comunei şi le vând în Timiş.
  De altă părere este preşedintele PNL, Marcel Vela: “Noi regretăm şi întreaga filială este profund marcată de ceea ce s-a întâmplat. Să ştii că un coleg, un prieten, consilier local, un om este ucis cu bestialitate de patru inşi mascaţi! Sunt 200% convins că aceşti criminali vor fi prinşi şi vor fi judecaţi şi îşi vor primi pedeapsa şi cei vinovaţi direct şi indirect. După încheierea anchetei, vom face o analiză şi economică şi politică. Cred că ministrul Cristian David s-ar fi implicat la fel de mult indiferent de culoarea politică a oricărui consilier ce ar fi avut soarta lui Ioan Paica“, a afirmat Vela.
  Poliţia tace inexplicabil
  Poliţia s-a abţinut de la orice fel de declaraţii deoarece cazul este în cercetare. De aceea, întrebarea pusă de Maria Cornea, “de ce nu i s-au luat declaraţii cât a fost încă viu?“ rămâne fără răspuns. Potrivit doctorului Emil Bundea de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, diagnosticul pus lui Ioan Paica a fost “politraumatism prin agresiune“. Doctorul Bundea mai spune că procedura standard într-un asemenea caz prevede înştiinţarea poliţiei despre persoană şi diagnostic, procedură respectată şi în cazul lui Ioan Paica. Deci, revine întrebarea “de ce nu i s-au luat declaraţii cât a fost încă viu?“
  CE PĂRERE ARE ACUM VELA ??!!…… MULTE DIN NUMELE IMPLICATE ÎN AFACERILE CU LEMN ÎI SUNT ACUM COLEGI DE PARTID … AIA-I !
  HUH !
  în loc de concluzie :
  pe FEUDA Caraș-Severino, păstorită de prea mulți ani de-același voievod :
  ” 460.000 metri cubi de lemn din pădure au fost tăiaţi ilegal în doi ani. Şansa ca cineva să facă închisoare pentru asta: 0,47%… ” – PUNCT.
  p.s. cică s-ar impune să tac, că politichia mioritică s-ar baza pe ” compromisuri care nu compromit ”….. serioooos ? 😛 eu n-am nevoie de niciun os de la masa unor deghizați în SANCHI politicieni cu viziune ! BULANGII POLITICI _ HAHALERE !
  ( HAHALÉRĂ, hahalere, s. f. (Fam.) Persoană lipsită de scrupule, fără caracter, neserioasă; pramatie.
  HAHALÉRĂ s. v. canalie. )

 2. @Simona: are exemplul lui Năstase. Poate să scrie o carte ca să fie eliberat mai iute :lol

  @Sibilla: te admir pentru înverşunarea cu care te baţi pentru Caraş. Btw, hahalerele n-au culoare politică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s