Home

Cum ar zice ştiriştii de sport, un transfer-bombă: Klaus Werner Johannis în PNL! De ce bombă? Pentru că e o mutare deşteaptă. Se ştie că sasul a mai fost propus odată, de pre-USL-ul încropit în 2009 de Crin-Geoană, pentru conducerea guvernului. Cînd propunerea a fost susţinută inclusiv de UDMR şi minorităţi. Chiar călduros. N-a mers atunci, pentru că virilul naţiei le-a cerut ăstora, la mişto, să se ia cu acte, de ce n-ar merge data viitoare?

Ai înţeles, Ponta, care-i mişcarea? Că tot se fac socoteli prin catacombele pesediste, cum ar fi să-l caroteze pe Crin la prezidenţiale, ia vezi că avem şi noi un potenţial premier cu arma la picior. Care nu stă rău deloc la capitolul încredere! Lesne de imaginat cum ar reacţiona UDMR-ul la o atare ipoteză. Ba cred că şi PDL-ului i-ar clipui beculeţele. Victore, îţi mai trece prin cap să faci guvern fără liberali?

6 gânduri despre „Klaus von PNL

  1. Dom-le, extraordinar ce poţi citi! Păi PSD nu poate face niciun guvern fără PNL, iar PNL nu poate numi un premier fără PSD. Orice speculaţii pe tema asta sunt exerciţii fără legătură cu realitatea. Mai departe, Ponta nu poate fi premier fără Crin, da’ nici Crin nu poate ajunge preşedinte fără Ponta. Se aude că unii cred că Johannis ar putea spera să ajungă preşedinte fără PSD. Discutabil, foarte! Cea mai bună soluţie ar fi să-şi vadă toţi de treabă, că deocamdată alternativă la USL nu există. Ş-ar fi culmea ca dacă „fleoşcăitu’ naţional” (de unde viril, că nici Nuţi nu gândeşte la el ca la un bărbat) n-a reuşit să-l spargă, pe USL-u’, să reuşească chestia asta componenţii lu’ USL-u’! 😯

  2. @Cârcotaşu: bre, eu ştiu asta, tu ştii asta, orice om cu scaun la cap ştie asta, dar fumătorii de etno din partide nu ştiu! Sau se prefac a nu şti, şi visează chestii. De-aia e scos sasul pe post de sperietoare. Un fel de „fiţi cuminţi, că de nu…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s