Home

„Deţinutul ucis la Penitenciarul Iaşi urma să îl omoare pe Cristian Chilat, cel care l-a ucis pe Gheorghiţă Mararu. Potrivit unor surse judiciare, asasinatul ar fi fost comandat chiar de familia lui Mararu. Deţinutul urma să primească 100 de euro de la familia Mararu, pentru a-l ucide pe Chilat, cunoscut ca Falău. Fratele lui Gheorghiţă Mararu, Bogdan, a refuzat să comenteze acuzaţiile, dar a spus că va da un comunicat” (presa).

Mişto ţara în care interlopii dau comunicate de presă. Superbă ţara în care media aşteaptă cu emoţie zisele comunicate ale clanurilor interlope. Aştept ziua în care purtătorul de cuvînt al preşedinţiei îi va da o replică tăioasă purtătorului de cuvînt al Clanului Cămătarilor.

Nota mea: killerii au şi ei un set de principii. Şi de valori. În nici un caz nu s-ar înjosi pentru un mărunţiş de 100 de euro. Presupun că e o greşeală a presei. Un asasinat se negociază, din cîte am auzit, pornind de la 5.000 de euro.

Reclame

6 gânduri despre „Mişto ţară

  1. Nu se poate dom-le. 100 de €? Îţi dai seama ce efervescenţă ar fi? Că mai tot românu’ ar putea plăti un killer. Wow! Să-i zburde oricui inima-n chiept de câte cuţite şi puşcoace o pândesc! Ce simplu ar fi. Te-a supărat unu’, ia bey d-aici 100 şi scapă-mă de ăsta! Hă, hă, hă! Ce piaţă ar fi, şi evaziune fiscală… 😆

  2. Destul de accesibil un asasinat..daca scade pretul, ajung astia sa se macelareasca pentru cate sute? O fi si asta o meserie, una de viitor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s