Home

Deloc surprinzător, pentru cineva cu IQ-ul peste sută, faptul că mega-milionarul Puiu Popoviciu, căzut pe o interceptare, se laudă amicilor de pahar cu prietenia Băsescului. Să vă mai aduc aminte, încă odată, cum i-a luat apărarea, public, acelaşi TB amicului Puiu, cînd acesta era niţel reţinut de organe? Ceva gen „unde-i crima lui Popoviciu, că a făcut o investiţie de miliarde?”

Ei, mă rog, „crima” amicului era alta: că a pus laba, prin 2000, cînd TB era primar de capitală, pe un ditamai terenul de 230 de hectare de la Universitatea de Agronomie, pentru fantastica sumă de 82.000 de euro!  Cît un apartament la bloc! Şi de pe care a tăiat toţi pomii pe care se făceau cercetări. O nimica toată, cu cîştig net de multe zeci de milioane de euro.

Aşadar, ce-i anormal că un afacerist de mare succes, e drept, foarte dubios, şi cercetat penal, se laudă cu prietenia guvernatorului, cu care bea cînd are chef uiscane cu gheaţă? Sau că fata aia mare a preş-ului şi-a luat un apartamentoi (scuzaţi expresia) cît un heliport, exact în complexul construit de Popoviciu pe terenurile alea luate cu japca în Băneasa? Şi ce naiba e exagerat în faptul că acelaşi Puiu se laudă că l-a scăpat de pîrnaie pe amicul drojdier? Păi la ce-s buni pretenii? Hai noroc!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s