Home

Dacă pînă la alegeri laimotivul era „moartea USL”, propaganda băsistă a cotit-o „subtil”. Acum anunţă în cor „decesul PNL”, sub conducerea „groparului” Antonescu. Iar măsura de tăiere a finaţărilor de la buget pentru spitalele private, doar enunţată de ministrul sănătăţii, le-a venit mănuşă. Nu-i de mirare că presa băsistă face spume la gură.

„România lui Cristoiu. E influenţat liberalul Eugen Nicolăescu de comunistul Raed Arafat?” (Evenimentul zilei). Maestrul e pe cai mari. Îl „scuză” cumva pe liberal, şi-l face terci pe „bolşevicul” medic palestinian. Nu e cel mai tîmpit exemplu, staţi să vedeţi. Un oarecare Bejan scrie în „România liberă” că „Liberalii lui Mao fac ordine în sănătate”. Ai lui Mao Tze Dun, aţi priceput?

Exemplele sînt nenumărate. Ca la un semn, o avalanşă de invective s-a năpustit peste capul liberalilor, numai şi numai pentru că s-au gîndit, via ministrul sănătăţii, să se atingă de spitalele private. Corecţie, nu de respectivele unităţi, ci de banii de la buget care merg spre acestea!

Poate vă mai aduceţi aminte cum aceleaşi bocitoare profesioniste aplaudau de li se înroşeau palmele măsura dictată (ăsta e termenul corect!) de Traian Băsescu: închiderea a zeci de spitale de stat. Timp în care spitalele private răsăreau ca ciupercile după ploaie. Şi prosperau.

Dacă te-ai uita din afară la ce scriu aceşti ipochimeni năimiţi, şi nu ai avea habar ce se întîmplă în ţărişoară, ai putea crede că cel puţin 90% dintre români îşi tratează beteşugurile la privaţi! Pe care nenorociţii de liberalo-comunisto-maoişti vor acum să-i radă de pe faţa pămîntului, spre disperarea românaşilor.

Adevărul e mult mai simplu: clinicile private sînt o afacere bănoasă. Atît de bănoasă, încît nu există oraş cu astfel de stabilimente  în care fruntaşi politici să nu fie implicaţi. De regulă, pedelişti, adesea mînă-n mînă cu pesedişti. Nu degeaba a mîrîit vicepremierul Dragnea la Nicolăescu.

Aici va fi un cui mare în guvern şi-n alianţă. Nu m-aş mira dacă pesediştii vor pune piciorul în prag şi-l vor lăsa cu ochii-n soare pe Nicolăescu. Interesul e uriaş, iar ministrul liberal tocmai a stîrnit un cuib de viespi.

3 gânduri despre „Jihadul anti-liberal

  1. Ehe, cam aşa e. Da’ nu pot să-l scuz nici pe Nicolăescu pentru faptul că nu lămureşte lucrurile, dându-le astfel posibilitatea să se desfăşoare. Ar fi fost simplu să facă precizarea că nu e vorba despre decontarea cheltuielilor asiguraţilor ci despre finanţări de la buget, ceea ce-nseamnă că ăia sunt „privaţi” conectaţi la ţâţa bugetului, că ce sug ei de-acolo-i buuun de nu se pot dezlipi!
    Se pare că guvernul USL s-a molipsit de dificultăţile în a comunica. Mai ţin eu minte pe cineva care credea că omu’ o să vadă singur că-i face bine! Şi s-a văzut că asta a fost cea mai mare prostie!

  2. @Cârcotaşu: Corect, Nicolăescu a bramburit-o. Nu e singurul cu probleme de comunicare. Propaganda cîştigă războaie, parcă Goebels a spus-o!

  3. Şi nu numai probleme de comunicare, dar şi ceva lipsă de perspicacitate şi de reacţie. Dac-o bramburise iniţial, era apoi loc de mişto’ cât cuprinde la adresa celor din pedelime care-au reacţionat cum au făcut-o. Ceva de genul: Hooooo, nesătuilor! Tot de la buget vreţi să vă faceţi averile?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s