Home

La crematoriu. Ochi injectaţi, pumni strînşi, urlete: Ruşine! Huo! Nu-l ardeţi! Ce e Nicolaescu, un cîine? Să intervină Ponta! Şi de ce nu e coşciugul deschis? De ce să nu-l vedem? E un bun naţional! Poate nici nu e el în sicriu! Pe televiziuni, tot felul de personaje bizare îşi dau cu presupusul. Vadim e cel mai furios. Natural furios. Mai că mă aşteptam să-l văd la crematoriul Vitan-Bîrzeşti, agitînd un stingător.

Biserica e în linia întîi. Ca un personaj din filmul omonim al lui „nea Sergiu”. Mai întîi, i-a propus familiei să suporte ea, Biserica, jumătate din costurile de înmormîntare (Doar jumătate? Scîrţarii!). Pentru ca marele dispărut să fie înhumat creştineşte.

Apoi, şi-a trimis purtătorii de vorbe sfinte pe la televiziuni, să explice, doct, cum că, la ortodocşi, incinerarea e „tangentă cu sinuciderea”! Cu o mare diferenţă: la sinucigaşi se face o slujbă „de alinare” pentru familie, la incineraţi, nu! Eh, asta e dogma, nu va mai ajunge bietul regizor „la loc cu verdeaţă”…

Apoi telenovela sordidă cu fiul nelegitim, care… Plus ameninţări cu moartea la adresa văduvei. Gata. Am închis televizorul. Dau pe site-uri. Şi uite ce chestie găsesc: guvernul argentinian a hotărît să le distribuie gratuit cetăţenilor 82 de milioane de prezervative! Ponta, ia şi notează. Şi bagă iute în programul de guvernare. Tu nu vezi că mama proştilor e mereu gravidă?

Reclame

5 gânduri despre „Mama proştilor e mereu gravidă

 1. Faptul că mama proştilor e mereu gavidă n-ar fi prea grav. Grav e că nu se gândeşte nimeni să-i facă avort!

 2. voi spune ca întotdeauna lucrurilor pe nume : M-AM SĂTURAT DE ” BULANGIUL POLITIC ” PE CARE-L DOARE-N FĂLCI DE SOARTA CĂRĂȘENILOR, AYATOLLAHUL FRUNZĂ”VERDE” CARE DOREȘTE DOAR CONTROL TOTAL, ACEST SPECIMEN TRIST ȘI BUN DE NIMIC CU CARE DEFILEAZĂ PN-L, DIN PĂCATE… M-AM SĂTURAT ȘI MI-E SILĂ DE BULANGIU ȘI DE GAȘCA SA DE PENALI ȘI ȚUCALARI DE INEL MASONIC ! NU-L MAI VREA CARAȘUL , GEABA MINTE, SCHELĂIE ȘI SE MINTE, TRISTUL, POSEDATUL !!
  http://www.argument-cs.ro/content/frunz%C4%83verde-%C5%9Fi-stepanescu-se-%C3%AEnfrunt%C4%83-din-nou
  BINE, STEPA !! BRAVO, PRIMARE !! AȘA TE VREM, DĂ NUMELE MAFIOȚILOR DE PE FEUDA CĂRĂȘEANĂ, A SLUJILOR ȚUCALARE DE INEL MASONIC !!
  http://www.argument-cs.ro/content/mihai-stepanescu-%E2%80%9Ece-tot-ascundem-la-aquacara%C5%9F%E2%80%9D
  TIRI bă-SECU TIRI FRUNZĂ”VERDE”, TOT UN DRAC, ACELAȘI GHEM !!
  Lămuriți-l pe Întunecatul cap de afis pe Harta Mafiilor PD-L, Frunză”verde” :
  http://www.argument-cs.ro/content/sorin-frunz%C4%83verde-este-descump%C4%83nit-de-o-situa%C5%A3ie-paradoxal%C4%83#comment-7192
  LĂMURIȚI-L SĂ TRAGĂ LA ” DEPOU ”, SĂ-ȘI VADĂ DE…. MOLDOMIN, CA MIC, MIC EXEMPLU
  CĂ-N OPINIA DUMNEAMEA, FRUNZĂ”VERDE” CU bă-SECU AU LOC ÎN ACEIAȘI CELULĂ !! PUNCT.
  p.s. o mică ” virgulă ”, se cam impune : cu unelte ca cei din păcate încă existenți în așa zis CSM, Justiție…. se țin de nevoie legați și-și flutură unii altora scheletele din dulap, alde frunză”verde” cu bă-SECU, că-s legați prin ticăloșii, ticăloșii !! Iar instituțiile statului sunt NUMAI mijloace la îndemâna lor, a fătălăilor, de-a se șantaja unii pe alții, în cur îi doare pe d-alde hăștia de cei mulți, aia-i !!

 3. Asta ar insemna un ca un prost se naste la 8-9 luni, ceea ce nu e chiar adevarat in Romania. Singura explicatie ar fi ca prostii se nasc prin depunere de oua, nu sunt sigur insa cine face fertilizarea XY, probabil prostul neamului?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s