Home

„În ultimul timp fac alegeri ciudate”, recunoştea zilele trecute, cu infantilă sinceritate, noul/vechiul premier. Chiar că! Priviţi guvernul pritocit în alianţă. Ciudăţeniile apar cu deasupra de măsură în jumătatea pesedistă.

Generalul Oprea, vicepremier? Haida de! Constantin Niţă la energie? Mă întreb dacă ştie Niţă cum să schimbe o siguranţă în viloiul său din Braşov. Dentistul Nicu Bănicioiu, ministru pentru tineret şi sport?? Despre Bănicioiu se bîrfeşte chiar în „poporul pesedist” că ar avea un IQ format din două cifre. Avocatul Şova, ministru pentru infrastructură? În primul rînd, ce naiba e chestia asta, un supra-minister al trasporturilor? Şi ce să facă Şova, să-i fugărească pe asfaltangii pe uliţele patriei?

Au şi liberalii un mare drob de sare pe cuptor: febleţea bizară a lui Crin – dalmaţianul Fenechiu, proaspăt uns ministru la transporturi. Punem pariu că ăsta va fi primul dintre membrii executivului pe care vor pune ochii „organele”? Ceva îmi spune că la ora asta „guvernatorul” îşi freacă mîinile. Doar nu credeţi că se va împiedica el de un pact făcut pe colţul mesei…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s