Home

I-a strîns pe toţi în sala mare, vreo 50, şi le-a dat cîte 30 de secunde, să spună fiecare ce are pe suflet. I-o fi căutat şi la unghiuţe, n-avem cum şti. Apoi, fiecare lider sau lideraş de partid/grupuleţ şi-a spus poezia, „dirigu” i-a ascultat sastisit, după care le-a dat nişte sfaturi înţelepte, gen „măi copii, aveţi grijă de ţărişoară”. Să modificaţi Constituţia. Şi legea electorală.

Şi să ocrotiţi, măi copii, opoziţia (sigur s-a gîndit în primul rînd la el). N-o puneţi la balcoane. Pe urmă i-a concediat scurt şi le-a transmis că se mai gîndeşte pînă la prînzişor. Să se perpelească micuţii. Probabil că, vorba nuştiucui, avea nevoie de timp ca să tranşeze „porcul”. Să fie mai uşor de înghiţit.

La 12 n-a mai ieşit la pupitru. De data asta s-a ferit să ne mai enerveze cu tribulaţiile sale parşive. Cîtă greaţă o fi adunat în el!  A pus doar biroul de presă al Cotroceniului să anunţe că a semnat. Porcul/pisicul/broasca/plagiatorul/mitomanul/demolatorul statului/antieuropeanul, dottore, e premier desemnat. Jalnic. Aşa ies unii din scenă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s