Home

ţurca tiranuAlegerile astea, dragii mei, sînt anti Băsescu. Clar şi fără echivoc. Gaşca lui politică nu mai există nici măcar cu numele. Să nu ne ascundem după fraze sforăitoare. Nu-mi fac iluzii cu privire la guvernarea USL care va face şi va drege… bla, bla, bla. Vom trăi şi vom vedea. Aştept cu destule rezerve „domnia” lui Ponta-Antonescu&co. Dar această viermuială infectă, cu Băsescu moţ, trebuie să dispară.

Toţi sicofanţii ăştia uleioşi, toate jegurile care s-au strîns, straturi, prin instituţiile de forţă, prin parlament, prin ambasade şi consulate, prin administraţie, activiştii şi urlătorii stipendiaţi, interlopii politici putred de bogaţi, care ling la comandă tălpile Smuncitului, culturnicii otrăviţi, gen Tismăneanu şi Patapievici, liota de profitori zeloşi, acoperiţii din presă şi din guvern, toţi, dar absolut toţi, trebuie măturaţi, aspiraţi, curăţaţi. După care trebuie dat cu var.

Despre asta e vorba. Mai sînt, văd, vreo 12% dintre români care mai cred în Băsescu. Treaba lor. Să-l preamărească şi să-şi facă ei chip cioplit, dacă atîta îi duce capul. Dar în tăcere. Să nu-i mai văd, să nu-i mai aud. Cît priveşte USL-ul, aştept să văd, mai după sărbători, dacă au cu-adevărat cojones.

Dacă sînt în stare să schimbe Constituţia asta şchioapă şi să facă ordine în această justiţie parcă în bătaie de joc numită „independentă”, care depinde cvasitotal de ţîfna şi de umorile guvernatorului. Pentru că acolo e putreziciunea cea mai mare. Acolo îşi fac de cap morarii, danileţii şi judecătorii cu naşul în suflet. Dacă nu vor face asta, nu vor avea nici o şansă. Noi cu-atît mai puţin.

2 gânduri despre „Despre asta e vorba

  1. Sa te auda …alegatorii si sa se intample minunea.Despre cojones la ceilalti nu as crede ca au , dar poate ca …vom ramane uimiti dar nu de prostie sper.

  2. Pingback: “Filmul urât” … | Vultureşti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s