Home

Televizorul merge pe hol. Cam degeaba. Cîţiva ies din birouri, la o ţigară, stau cu ochii pe ecran cîteva momente, mormăie ceva şi pleacă. „Iar vorbeşte ăsta! Nu mai pot să-l aud”. Portarul dă din mînă a lehamite şi dispare la jobul lui. „Ăsta” vorbeşte mai departe, incontinent. Cine-l mai ascultă? De fapt, pentru cine glăsuieşte?

Unii susţin că pentru pedelişti, să le mai umfle pînzele pleoştite. Să le mai dea de doi bani speranţă. Gen „voi desemna un premier care să servească interesul naţional”. Asta era, he-he, n-o să fie Ponta! Alţii cred că nu face decît să ridice mingea la fileu USL-ului. Co-liderii uniunii nici n-au ascuns că aşteaptă cu nerăbdare ieşirea la bătaie a lui El Comandante. Interesul lor e să-i ţină-n priză pe cei 7,4 milioane de electori, care în vară au votat cu sete să scape de Băsescu.

Dar stai, nici nu mai sînt atîţia! Conform calculelor fantasmagorice ale susnumitului, care a extrapolat şmechereşte 500 de voturi suspectate a fi furate, din 3 amărîte de secţii, la cele 18.000 de secţii din ţară şi de-afară, rezultă cam 3 milioane de voturi fraudate! E-he! E greu cu democraţia, cu votul, cu astea! Ne vede Europa şi nu mai are încredere în Românica, vai de curul nostru!

În concluzie, chiar dacă vă e lehamite, chiar dacă nu-l mai puteţi suporta, chiar dacă vă enervează numai cînd îi vedeţi mecla de bidon turtit la tv, români, urmaţi îndemnul comandantului vostru de la referendum: nu mergeţi la vot! Boicotaţi parlamentarele! Numai că, hm, zice acelaşi, „votul e fundamental într-o democraţie”! Păi şi ce facem? Tii, în ce dilemă ne bagă nevorbitul!

Anunțuri

3 gânduri despre „Lehamite

  1. Esti fericit:eu am vreo 2pe „lista” care mai au..putin pina ii pun in „juvãţ” ! cit despre vot,zic:sa votam …Macar ca va fi un vot „contra Base”si „SIGUR”unii vom lua..din nou..*ue !

  2. Am o problema vesnica. Daca ma roaga cineva frumos aud , inteleg si poate fac ce mi se cere, dar niciodata ce mi se impune , oricine de oriunde si orice. Il Presidente si toti cei care sunt bugetari de la parlamentar la femeia de servici si primul si ultimul politai sau soldat trebuie sa stie odata ptr intodeauna ca sunt platiti din banul public adica din buzunarele noastre . Problema bugetarilor este ca le place sa muste mainile care ii hranesc si sa se mai si p… pe noi zicand ca suntem statui. Sa ne faca tampiti si in toate felurile. Ei bine , sper sa li se intoarca vantul in fata odata si odata si sa aiba parte de ceea ce ne dau ei noua . Asa ca zic eu ca ne intalnim la vot pentru ca francezii aia au inventat o internationala nu pentru parlamentari ci pentru popor- vulgul ce dracului sa ii faci??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s