Home

Pare un paradox, dar toată suflarea îl aşteaptă pe Băsescu să iasă din muţenie. ARD-iştii, cu speranţa că „naşul din suflet” va resuscita cumva inima aia fleşcăită pe care o tot exhibă fuduli. USL-iştii, pentru că vor avea şi ei un zvîc, un casus belli, în această campanie cam amorţită în absenţa „bătăuşului clasei”.

Presa aşa zisă „quality”, pentru că va avea ocazii de brechinniuzuri, ştiri „în exclusivitate”, pe care le dau toţi, proclamaţii pe picior la Carrefour, hăhăieli cu tîlc şi tocşouri interminabile. Pînă şi tabloidele îşi freacă mîinile, sperînd să smulgă o „păsărică”, un „găozar” sau cine ştie ce vorbă buruienoasă mai poate slobozi bulibaşa la mînie.

Aşa că, atunci cînd TB s-a filmat pompos la biroul său asezonat cu glonţ, cu un mesaj gen „vin imediat”, toţi au răsuflat uşuraţi: să înceapă distracţia!

Reclame

3 gânduri despre „În aşteptarea lui Băsescu

  1. Sincer… m-am saturat sa ii aud , sa ii vad , sa vizionez tot felul de tocsouri proaste, slabe si care iti lasa impresia de telenovela de nici un ban, de tot felul de chibitareli mai mult sau mai putin putin politice . E tara noastra , viata noastra.Toate expuse unei batai de joc interminabile din afara , dar mai ales dinauntrul granitelor noastre. Mandria de a fi roman , se duce dracului din cauza gretii continue intretinuta de toti prin toate mijloacele – Si atunci i-am condamnat pe toti la moarte- imi cam vine des ideea asta in ultimul timp politic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s