Home

Din toată colcăiala asta sinistră pe care o dezvăluie stenogramele vorbetelui tupeist, fost şef ANAF  (Blejnar-Băsescu, Blejnar-Udrea, Blejnar-Cocoş, Blejnar- Marica ş.a.), eu nu găsesc nimic nou. Orice observator atent al vieţii politice dîmboviţene ştia, sau măcar intuia, că existau legături subterane, bine cimentate, între personajele influente ale vremii, şi că Blejnar era un fel de placă turnantă a mînărelilor mafiote de partid şi de stat.

Nasol e, pentru numitele personaje, c-au apărut discuţiile şi pertractările lor în presă! Asta irită peste poate. Ca dovadă, CSM s-a repezit să investigheze cu maximă celeritate „scurgerea” de la DIICOT Braşov. Pentru că, nu-i aşa, există stenograme „bune”, livrate din greu oficinelor băsiste, gen Hotnews şi Evenimentul zilei, la care acelaşi CSM a ridicat şmechereşte din umeri, deoarece serveau „cauzei”, şi stenograme „rele”, în care apar „ai noştri”. Başca preşedintele, tii, ce lezmajestate!

P.S.1 Dacă vor mai apărea pînă-n alegeri cîteva înregistrări din astea cu „oamenii preşedintelui”, vom putea conchide că de-aici li s-a tras. Cine ridică stenograma, de stenogramă va pieri!

P.S.2 Hotnews  scoate (inventează?), ca un soldat credincios, o altă „stenogramă”, în care preşedintele i-ar fi zis lui Blejnar că el n-are „atribuţiuni”, şi că ar fi mai bine să discute chestia cu premierul! Ha-hahaha, ăsta-i chiar bancul zilei! Mă mir că n-au băgat ceva cu statul de drept, independenţa justiţiei şi UE!

Anunțuri

3 gânduri despre „Stenograme bune, stenograme rele

  1. Parca tin minte cum Laura Codruta Kovesi cu ceva timp in urma dadea date din dosarele penale ce inca erau in cercetare , unor ziaristi direct de pe emailul sau ! Dosarele aveau caracter secret caci nu ajunsesera inca in instanta si cercetarea penala este secreta conform codului de procedura penala ! Oare de ce luluta nu a fost trimisa direct la puscarie ci i s-a dat o patalama la mana de USL ca este perfecta pentru Europa ? MAGISTRAMAFIA cotropeste Romania !

  2. @Adam Devlet: USL, guvernul, mai bine zis, a făcut o mare tîmpenie dîndu-i certificat de bună purtare acestei activiste băsiste. Chiar dacă au vrut să scape de ea.

  3. doamne,ce ne invata pe noi astia,adica cei din opozitia actuala,,ca tot ce fac ei este bine,este normal si ca cei de la putere sunt vai de capul lor…dar vai noi cei normali la cap ,noi cei care vedem cum stau lucrurile stim ca ca basescu si clica lui vor sfarsi cum merita,cum trebuie .ma intreb , cum cred ei ca oamenii vor inghiti la nesfarsit minciunile si faradelegile lor ,fara ca sa fie trasi la raspundere.va veni o zi cand vor plati cum a platit ceausescu ,sau mai rau.cred ca ceausescu si cei din jurul lui erau mici copii in comparatie cu astia..,cu asta…sper sa traiesc clipa cand vor da socoteala si atunci voi fi fericita .in alt mod ,nu vad cum voi putea fi razbunata…..astept.am rabdare cum am mai avut.dar va veni o zi…vorba unui cantec.doamne il urasc pe basescu si tot ce inseamna el.il urasc., doamne cat il urasc.mai am ceva de spus desi nu -mi cere nimeni..mi-e teama ca victor ponta sa nu le faca jocul celor de la pdl,mai precis lui basescu.mi-e foarte teama.asta apropo de laura codruta kovesi.oare gresesc…o umila cititoare devotata.angela tanasescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s