Home

,,În timp ce PDL oferă o viziune pentru viitorul României, USL vrea să ne ducă în trecutul ceauşist cu mitinguri mamut pe stadioane, în dispreţul cetăţenilor acestei ţări”. N-am să insist pe „viziunea” pe care o oferă PDL, cred că nici politrucul Cezar Preda, care a slobozit vorbele de mai sus, nu prea ştie care dracu e viziunea asta măreaţă, în afară de „Băsescu e Dumnezeu”.

Dar chestia asta cu „USL face mitinguri pe stadion, ca Ceauşescu”, e de rîsul bibilicilor. Întîi, pentru că Ceauşescu făcea mitinguri şi în pieţe, şi în săli de sport, şi la canal, în fabrici şi pe ogoare, în general pe unde vroia muşchiul lui. Apoi, Arena Naţională e nou-nouţă, făcută de Oprescu, nu de Ceauşescu. Dar stai aşa, Casa Poporului, unde are loc Congresul popularilor, nu e cumva cea mai babană ctitorie ceauşistă?

Mie îmi pare că noul fetiş al activiştilor şi al presei băsiste, ăsta cu mitingul ceauşist pe stadion, e cam de porc. E clar că-i irită rău contramanifestaţia mamut a uslaşilor, exact cînd e la Bucureşti crema populară bruxeleză. Altfel, o fi mai nobil, mai european, mitingul pedelist programat în  faţa sinistrului palat ceauşist?

Reclame

4 gânduri despre „Cine-i cel mai ceauşist?

  1. Da’ ce, au organizat pedelacii miting? Mă, să fie! Păi s-or umple de fecale dacă strâng de-o mie de demonstranţi! Şi piaţa aia-i a dracului de mare, că ş-o sută de mii se pierd în ea!
    Ş-acu, de fapt, de ce mama dracului i-om mai băga-n seamă? Ei se comportă de parc-ar fi la 30% când de fapt nu mai înseamnă nimic. Gălăgie multă, hoit în comă. Parcă nu-i nicio noutate!

  2. Pdl a intrat de mult in cursa electorala .Este o chestiune pe care multi ar trebui sa o realizeze. Ca urmare toate declaratiile lor sunt doar pentru a atrage elecoratul , iar toate marsaviile facute de ei sa fie preluate si oalelel sparte platite de altcineva.Sa ne amintim cum spuneau- luam masurile si ni le asumam- si-au asumat ceva? NU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s