Home

Lansată cu o expunere mediatică discretă, chiar în timpul gogoaşei Oltchim, noua alianţă a PDL cu nişte resturi (ARD) îşi umflă pieptul. Sub pulpana unui sondaj CSOP, comandat de pedelişti, ARD e deja la 24%! Parcă văd că acelaşi CSOP o să-i urce la 30-35% într-o lună-două!

Numai că, de la o vreme, au început să mîrîie chiar unele oficine băsiste. Blogary, de pildă, face mişto de un vajnic pedelist, pe tema sondajelor în care „USL se tot afundă”, chiar dacă are, în realitate, 55-58%.

Nu e primul semn de răzmeriţă, şi presimt că vor mai fi. Pe măsură ce se apropie alegerile, vom mai vedea „dezertări” din rîndurile dese ale batalioanelor de condeieri portocalii. Foamea e mare, iar perspectiva nu e tocmai roză pentru propagandişti. Aşa că unii vor întoarce frumuşel armele şi-i vor tămîia fără greţuri pe noii potentaţi politici. Contra cost.

Credeţi că vor spune Nu mai marii USL? Nu fiţi naivi. Politica e o femeie uşoară, n’est pas? Iar dacă sînt brusc dezirabili pedelişti de soi, gen Plăcintă şi Prigoană, primiţi cu pupături, de ce să nu fie şi Turcescu, Pora şi ceilalţi, din găştile B1Tv, Evenimentul zilei, Adevărul, Hotnews, Ziare.com şi, mai nou, Gândul?

Chiar, vă puteţi imagina momentul în care maestrul Cristoiu va avea o epifanie şi va „recunoaşte” spăşit că Băse e un dictator, iar Ponta un mare bărbat de stat?

2 gânduri despre „E foame mare, propagandişti!

  1. Vorba lu’ Frankfurt: Să moară mama! Vă omor pe toţi!
    Nu crez s-apuc să-l văz pe Cristoiu răsucindu-se iară! C-acu’i vorba că s-ar putea,… om vede!

  2. In acest blog am gasit foarte multe teme interesante si chiar daca nu am raspuns inca la niciuna eu sa sti ca le citesc cu deosebit interes. Mult succes !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s