Home

După toate calculele optimiste pe care şi le-a făcut Ponta cu privatizarea Oltchim, iată că a ieşit o poveste de un grotesc inimaginabil. Degeaba ţipă acum, el şi alţii, la Dan Diaconescu. Şarlatanul media, ţeparul politic, senzaţionalistul populist şi-a făcut numărul. A fost, bănuim, uşor împins din spate de pedelişti să strice jocurile guvernului, să blocheze privatizarea Oltchim şi să arunce în aer acordul cu FMI. În ultimă instanţă, să coboare USL în sondaje, să-l ducă la mai puţin de 50%, că ăsta e, se ştie, ordinul de zi pe unitate.

Cum a fost pregătită mutarea: mai întîi, Videanu&Boureanu au pus de o întîlnire cu fostul director al combinatului, Roibu. Imediat, acelaşi Roibu se vede în mare taină cu DD şi-l consiliază. Apoi vine DD şi plusează la licitaţie. La cacealma. Şi reuşeşte! E de văzut şi ce jocuri a făcut „maestrul de ceremonii”  Vulpescu, şeful OPSPI, care a organizat licitaţia. Cine poate să creadă că insul a girat mizeria asta de capul lui? Şeful ierarhic al lui Vulpescu e liberalul Chiţoiu, ministrul economiei. Omul lui Crin. A urmărit Antonescu să-l torpileze pe Ponta? Dracu mai ştie.

E aproape o certitudine că DD nu are banii de acţiuni. Şi nici nu-i va primi de la pedelişti, că n-or fi nebuni ăştia să-şi bage averile strînse cu trudă într-o gaură neagră. Povestea cu marile grupuri care stau în spatele „senzaţionalului” e de prostit proştii care se închină la Elodia.

Va urma un circ de toată greaţa, cu DD, „a opta minune de la Caracal”, cum îl numea un sindicalist, invocînd poporul şi lovind în ciocoi. Exact ce şi-a propus. Tensiunea în USL  se apropie de pragul de rupere. Estimp, ăştia de la UE şi FMI îşi fac din nou cruci. Au toate motivele.

Reclame

3 gânduri despre „A opta minune de la Caracal

 1. Te apuca asa o greata incomensurabila de tot si toate ce se intampla in tara asta. Parca am fi un popor de tampi si saltimbanci. Un circ continuu pe fondul unei mizerii totale.Ce sa ne mai mire ca intr-o zi ne vom trezi ca am fost vanduti pe doi bani nu stiu cui. Bine au facut cei ce au plecat departe de toate acestea.

 2. Romani Satui De Chiomb, Haideti Sa I-o Tragem Lu’ Barroso?

  De ce?
  Pentru ca-i porc si s-a amestecat in ciorba noastra, impunandu-ne la santaj un presedinte dezavuat prin vot direct de o majoritate covarsitoare de 7,4 milioane de romani satui de prestatia derbedeului penal.
  De ce?
  Pentru ca un roman cu 5 minute mai informat decat noi ne-a lamurit ca in virtutea drepturilor noastre de cetateni europeni o putem face si ca ar fi pacat, daca nu chiar o crima, sa n-o facem si sa ne lasam calcati in picioare de un neica nimeni care vremelnic se crede buricul pamantului si-si permite sa se amestece in destinul unei natiuni europene.
  Cum?
  Intra pe site-ul http://www.demnitatearomaneasca.ro si semneaza scrisoarea respectiva, apoi urmeaza pasii care trebuiesc facuti pentru ca aceasta sa ajunga la destinatie.
  Merita efortul?
  Si inca ce! Europa trebuie sa invete sa ne respecte si sa ne trateze de la egal la egal, nu suntem untermenschen si nici spalatori de morti, buni doar sa le stergem la cur batranii de rahat si sa le culegem capsunile si maslinele. Ajunge cu asa zisele confuzii intre noi si tigani, suntem romani cu drepturi cetatenesti egale cu ale oricarui alt cetatean european.
  Avem sanse de reusita?
  Da!

  Off topic: Unghiera, banii ‘napoi, gainare!

 3. ruperea usl-ului nu-i nici o problema. va castiga oricum detasat psd parlamentarele. pnl-ul nu-i decat o remorca anexata de ponta pentru a avea vot in parlament

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s