Home

Citesc ce scriu nişte unii, cum că ne-am pus poalele-n cap la Strasbourg, la paranghelia aia din Parlamentul European. Şedeţi blînd, lenjeria murdară a ţărişoarei era demult expusă în biroul lui Barroso, acest Boc al lui Merkel. Şi era de ceva vreme exhibată prin Bruxelles de cucoana aia sinistră, Viviane Reding, un fel de Monica Macovei în variantă bruxelleză.

Şi apropo de Macovei,  eu credeam că fiinţa asta-i doar o menopauzistă otrăvită, dar văd acum că-i dusă bine cu sorcova. Să vii tu, fost procuror, fost ministru de justiţie, şi să găvăreşti isteric acolo, în forul aleşilor europeni, cum că ştii tu din presă despre 1,5 milioane de voturi fraudate la referendum, înseamnă că ai probleme grave la căpuţ. Cine, onest şi cu mai mult de doi neuroni funcţionali, mai e în stare să dea doi eurocenţi pe ce spui?

Altfel, am avut măcar satisfacţia că jegoasa propagandă pedelică din PE şi CE a fost plesnită scurt şi îndesat peste gură. De data asta, căpeteniile socialiştilor  şi liberalilor n-au mai dat-o pe după plop şi le-au spus-o franc popularilor care fac legea acolo: ciocul mic, lovitura de stat e o tîmpenie, Băsescu e ilegitim, românii nu-l mai vor. Basta!

2 gânduri despre „Lenjeria jegoasă a ţărişoarei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s