Home

Evenimentul zilei vine cu o „bombă”, fireşte din „surse judiciare”, cum că DNA ar fi descoperit 1.500.000 de voturi falsificate la referendum. Şi mai urmează. Pariu: DNA va „descoperi” că voturile valabil exprimate cu DA, pro demitere, vor fi sub 5,2 milioane, cîte a avut Băsescu la alegerile din 2009. Ţineţi pariul?

Astfel se va demonstra fără dubii, şi UE, CE, prin vocile autorizate ale unor Barroso şi Reding vor aplauda, că referendumul, venit ca urmare a puciului parlamentar, e ca şi inexistent. Preşedintele e în continuare iubit şi respectat de imensa majoritate a populaţiei. Bravo! Băsescu şi poporul!

4 gânduri despre „Linişte, DNA lucrează!

  1. Tendința va fi către sloganul „Băsescu și statul de drept” …
    O sinonimie impusă nu prin argumente ci prin repetiție!

  2. E cam dijaba ce va descoperi procuratura.
    Să fim bine înţeleşi, după ce rezultatul de 7,4 milioane a fost omologat de BEC, de AEP, CCR etc, procuratura nu poate să intervină asupra cifrei decât punctual, cu dosare trimise în instanţă şi validate de sentinţe judecătoreşti. Se cam vehiculează că ar fi 500 de urmăriţi penal. Până la 1,5 milioane mai au de muncă domnii procurori. Da’ sigur, ei pot spune vorbe, vorbe…

  3. Vorbind de Romania moderna , de la 1848 incoace m-am saturat sa fim condusi „de acel apus” care a carat aur , tezaure si multe altele de la noi, un putregai cu nasul pe sus care vede doar ca natiunile sale sunt deasupra celorlalte , care este ipocrit in fapte si cuvinte si care si-a vazut intotdeauna doar propriile interese , batandu-si continuu joc de tarile centrale si est europene.Daca nu ar fi carat in continuu de la noi nu ar fi acum unde sunt.
    Noi suntem de vina ca i-am vrut si ca le acceptam fitele si nu avem coloana vertebrala. Ne-am amuzat ani la rand de expresia ” neamestecul in treburile interne ale poporului roman” dar se pare ca este folositoare cu conditia de a fi aplicata. Poate se gandeste cineva sa o si aplice exact asa cum trebuie. Nu imi amintesc sa avem noi vreun cuvant de spus la modul in care se desfasoara politica in Germania, Italia sau UK. Daca a fost puci si lovitura de stat , atunci ar trebui sa li se arate cum se fac in realitate .

  4. Pingback: Zâmbesc, deci exist | Călin Hera. PA-uri şi mirări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s