Home

A ieşit din tăcere, nuntit vîrtos dar nevorbit de săptămîni, şi s-a dezlănţuit în faţa ambasadorilor: o majoritate a făcut ţăndări statul de drept, destituind primii trei oameni în stat şi ocupînd abuziv televiziunea şi radioul (!?). Mai lipsea să spună că au ocupat puciştii gările, aeroporturile, că au închis graniţele şi că l-au exilat cu tancurile în curticică, unde a fost obligat să poarte uniformă (de firmă) sinilie.

Norocul ţărişoarei, conform cvasi-destituitului, s-au numit parchetul, serviciile, CSM şi CCR, care l-au salvat pe zisul stat din ghiarele majorităţii! Nimica-nimicuţa despre cei 7,4 milioane de proşti care l-au ştampilat cu sete, doar-doar or scăpa de el. Ăia nu contează. Parchetul şi serviciile să trăiască! Statul Lui de drept, acum resetat, înseamnă structurile de forţă. Plus Merkel şi trimişii licuriciului.

Anunțuri

3 gânduri despre „Gura nevorbitului

  1. @teaca -De parca acum ai fi aflat prima oara ca Romania este un stat politienesc.
    Asa ne sta bine- avem mai putine drepturi decat cei din tarile africane si la carma tarii stau Merkel si altii- marinarul cu umplutura de minciuni si paie sta acolo doar cat i se spune si cat isi face plinul. Poporul ca sa nu se plictiseasca nu primeste vin , lupte si circ (alea ar costa) ci casete nesimtite cu nuntile imbuibatilor si descrieri ale felurilor de mancare ca doar daca progeniturile planse , neambracate si nemancate ale romanilor se uita la tvu sa vada cum este corect sa se hraneasca si sa se imbrace si sa se… balacareasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s