Home

Cvorumul a devenit un soi de bîtă, cu care-şi dau la gioale unii şi alţii. După cum le convine. Mai ţineţi minte cum anula Anastase şedinţele la cameră, cînd vedea că n-au destui oameni să-şi treacă o lege, invocînd lipsa cvorumului? Chit că era cu ochi şi cu sprîncene…

Apoi, a băgat CCR nenorocitul de cvorum la referendum, ca să-i salveze pielea berbecului. După care s-au strofocat o grămadă de propagandişti să explice cum că trebuie cvorum de 5-4 la Curte, deşi legea zicea 6-3. N-a mai fost nevoie, pentru că au deturnat-o pe labila Abhazia (aşa-i zicea un pedelic) Cojocaru, aia cu ceva schelete urîte în debara.

Nici CSM-ul, altă instituţie majoritar băsistă, n-a avut cvorum, ca să ia act de demisia Monei Pivniceru, pentru că, ce să vezi, o judecătoare nu răspundea la telefon! E clar că se tem de apriga moldoveancă şi n-o vor la justiţie, unde ar putea fi instant miruită de preşedintele interimar! Aşa că trag de timp ca să revină TB, să-i purice el „mapa profesională”, în stilul lui de golan politic.

Şefii parlamentului dau şi ei semnale că „n-ar prea fi cvorum” la birourile reunite… şi probabil nici plenul camerelor nu va avea. Ca să ia act de decizia CCR, fără de care nu poate să reintre-n pîine Băsescu! Mai vedem, poate pe săptămîna viitoare… Să mai stea suspendatul la curticică. Nu m-aş mira să se invoce lipsa cvorumului şi pentru aprobarea bugetului CSM! Totul după principiul neaoş „ne-o trageţi, v-o tragem”!

P.S. Ce titlu văd pe ecrane: „Băsescu la schimb cu Pivniceru”! Aşadar, se negociază un schimb de prizonieri?

Reclame

2 gânduri despre „Datul la gioale, faza pe cvorum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s