Home

Zilele astea cred c-am văzut/auzit istericale combinate cu neghiobii fetide, cît în doi-trei ani „normali”. De pildă luni seara. Pe Realitatea urla cu ochii injectaţi Pavelescu, un hăbăuc de la o aripioară ţărănistă care s-a lipit mai încoace de gaşca băsistă.

E vorba de acelaşi „avocat mic, cu capul mare”, poreclit aşa de Băse, pe cînd homunculul era anti. Acum linge şi el cum poate, ca să se dea important, şi se umple de ridicol. Realmente, a provocat hohote de rîs în studio, cînd s-a apucat să chiuie ca pişcat de streche: „lovitură de stat! Lovitură de stat! Ştiu io!”

Cam în acelaşi timp, la RTV, pedelistul ăla cu nume cacofonic, Costică Canacheu, alt nărod încruntat şi constipat, o combătea pe  fosta consilieră a lui Emil Constantinescu, Zoe Petre, cum că ştie el despre cum au vrut miniştrii Babiuc şi Dejeu să invadeze Bulgaria cu tancurile! Vă jur că nu inventez! Bineînţeles că s-a rîs homeric în studio.

Cu o zi înainte, cretinozaura Monica Macovei se scremea la Realitatea să convingă, dracu ştie pe cine, poate pe ăia care-l jeleau pe interlopul Finuţu, că dacă nu-l salvăm pe Bibicul cel suspendat, urmează un sanglant război civil în Românica! Aici n-a mai rîs nimeni.

Cam asta e atmosfera în ţărişoară. Lume sărăcuţă, minte puţintică, prostie cît încape. Cred că dacă mai durează cîteva săptămîni situaţia asta istericoidă, cu damf de cretineală, ni se scorojeşte cerebelul de tot. Dar măcar ne distrăm…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s