Home

La Curte sălăşluiesc nouă cetăţeni în robe vişinii. Care-s un fel de ayatolahi ai democraţiei. Intangibili. Imuabili. La curticică se bîţîie un cetăţean agitat, în tricou siniliu. Care se crede un fel de Budha transpirat al naţiei. Deşi cetăţenii de rînd, ăia proşti, da’ mulţi, nu-l mai vor.

Cetăţenii de la Curte au dat un verdict care l-a enervat pe cetăţeanul din curticică. Aşa că insul iese în fiecare zi să se plîngă, să ameninţe, să dea indicaţii, să facă miştouri de curtea şcolii. Garda pretoriană a scandalagiului a început să-i scarmene pe cei arătaţi cu degetul de cetăţeanul în tricou. Inclusiv pe nişte june cetăţene în chiloţei.

Nişte cetăţeni de la Curte, fani ai cetăţeanului din curticică, au modificat pe şest verdictul, mînărind grosolan documente oficiale.  Alţi cetăţeni în robe vişinii, care nu-l au la suflet pe bătăuşul din curticică, au ţipat că e un fals. Cetăţeana colonel care conduce garda pretoriană a transpiratului în tricou e chemată să facă ordine…

Reclame

Un gând despre „Curtea şi curticica

  1. Sa il lasam sa se agite pe cetateanul in tricou albastr ( si ce mult imi placea culoarea!!), iar cetatenii in robe visinii sa isi aminteasca daca nu ca apartin acestei tari , atunci ca in mare parte salariile lor sunt platite si de cei peste 8 milioane de cetateni care au zis da.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s