Home

Ştirea zilei nu e demisia lui Rus (un băsist sub acoperire ajuns, naiba ştie prin ce mişculaţii sau şantaje, ministru de interne). Asta e ştirea: „Curtea Constituţională: Am cerut Guvernului listele electorale actualizate la 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului, nu să reactualizeze listele”. Vă e clar?

După ce iniţial a cerut exact aşa: „Plenul Curţii Constituţionale, în şedinţa din 2 august 2012, a hotărât să solicite Guvernului să dispună măsurile necesare pentru actualizarea listelor electorale permanente la data de 29 iulie 2012 şi să transmită Curţii Constituţionale numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru a putea stabili dacă referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României din 29 iulie 2012 este valabil”.

Aşadar, adio mini-recensămînt, actualizarea listelor electorale nu se mai face, sau se va face degeaba, deoarece s-a sucit Curtea, Berbecul se va întoarce la Cotroceni în triumf, învingător, deoarece, nu-i aşa, cei care n-au votat „au respins lovitura de stat”! 7,4 milioane de români care-l vor la brutărie? Plevuşcă. Mahalaua ineptă.

Am mai spus-o, o să avem răzbel politic în toată regula, omul va reveni în funcţie setos de sînge. Doar nu credeaţi că ameninţările cu pîrnaia au fost doar vorbe de campanie! I-au stricat ăştia distracţia la Cireşica şi băile în piscina vilei Dante! Asta nu se iartă!

UPDATE: Au înţeles şi liderii USL că lupta aceasta e pierdută. Dovadă remanierea, care aduce în prima linie războinici. Gen Mona Pivniceru la justiţie, un fel de Monica Macovei pe invers. Pregătiri febrile pentru caftul care va urma…

Reclame

4 gânduri despre „Nu vă faceţi iluzii, Berbecul se va întoarce la Cotroceni

  1. Raman la ideea cu azilul politic , ca ala de la Socola…Si la viitoarele alegeri va fi tot asa…va iesi Basescu si isi va instala dinastia- de asta il deranjeaza stanga , de asta are probleme cu liberalii- semnalul era demult de pe timpul lui Tariceanua, de asta are probleme cu Regele Mihai ( cine l-a crezut ca ii pare rau de afirmatiile facute este chiar handicapat). Vom trage cu totii , iar cdelor din conducerea diverselor partide care ies la lupta fara sa isi ia masurile de precautie si fara sa isi evalueze corect adversarul le doresc mult noroc- pentru ca vor avea nevoie in zilele ce urmeaza- Domnilor sunt inca multi aburiti de pdl-isti si Il Presidente, reveniti-va si faceti corect calculele.

  2. Sper ca berbecușul să nu se întoarcă. Nu știu ce reacție va fi în stradă și cum va reacționa berbecul dacă iese mai nasol ca în ianuarie. E nevoie ca o haită mare de oameni să intre peste el la Cotroceni ca să plece, sau doar multe mii, poate zeci de mii de oameni în stradă.
    E doar o previziune pe care o fac cu mare îndoieli, presupun că după ce va ajunge din nou la cotro nimeni nu va mai face nimic.

  3. Comunicatul ăla e cea mai mare aiureală de până acum a CCR. Ce a rezultat joi e destul de clar: cel puţin 4 dintre cecerişti au refuzat categoric să invalideze referendumul pe datele existente. Aşa că au ajuns la un compromis, să meargă şi ei în concediu. Comunicatul poate spune ce vrea Zegrean – deşi nu el l-a semnat, ceea ce spune multe – dar cam atât. Curtea nu s-a întrunit să aprobe asta şi în consecinţă comunicatul nu schimbă nimic. E doar o părere personală a cuiva, similară cu cea a cotoroanţei aceleia care vroia să anuleze referendumul. Iar guvernul a reacţionat corect: curăţirea listelor merge înainte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s