Home

Vineri, un cetăţean super-agitat, într-o cămeşoaie sinilie, ceva preşedinte suspendat, îi promitea pîrnaie unui barosan de la Interne, responsabil cu evidenţa populaţiei. „Eu v-am făcut chestor”, perora strepezit cetăţeanul cel transpirat, care tocmai aflase că a fost lăsat pe tuşă încă o lună.

Luni, conştiincioasa şi devotata Codruţa Kovesi a şi luat problema-n mînuţă. Fără nici o legătură cu ce răcnise agitatul, ce credeaţi?, parchetul l-a chemat repejor pe chestor şi l-a anunţat că e urmărit penal. Ceva cu abuz în serviciu.

Întrebări pentru băsiştii deştepţi cu spume: nu-i aşa că justiţia e independentă? Nu-i aşa că Ponta&Antonescu vor să pună labele lor păroase pe dînsa?  Nu-i aşa că procurorul general nu răspunde la ordinul ştiţi voi cui?

Codruţa, drăguţă, nu te lăsa! Dovedeşte-ţi independenţa. Arestează-i pe trădătorii care au dat lovitura de stat! Bagă-i la brutărie pe cei 256 de parlamentari vînduţi Moscovei! Hai drăguţă, hai că poţi!

Anunțuri

8 gânduri despre „Hai Codruţa, hai că poţi!

  1. Da’ parca era vorba si de aia 8 milioane care au sprijinit lovitura de stat. Nu se apuca si de aia? Ma apuc sa-mi pregatesc valijoara?

  2. @teaca – nu , nu , ai gresit cifrele – peste 8 milioane trebuiesc chestionati , luati cu duba neagra , invinuiti de orice si trimisi- unde oare?? la canal nu se mai poate , la casa poporului nici atat …nu stiu. Are Merkel nevoie de ceva romani , auslanderi clar, ca sa construiasca ceva prin Germania sau poate americanii mai au nevoie de romani prin orient sa fie folositi pe post de detectori de mine sau aiurea …UE aveti vreun lagar pentru romanii care nu sunt de acord cu ce vreti voi si mai ales cu statul politienesc al lui Base?? Ne putem astepta la orice.

  3. @dominic, ari: calmaţi-vă. Pe noi ne iartă, ne dă doar un ultim avertisment, să votăm cum trebuie la toamnă.

  4. nu-i aşa că justiţia e independentă? Nu-i aşa că Ponta&Antonescu vor să pună labele lor păroase pe dînsa?

    Întrebări de pus în primul rând coanei Merkălă şi lu’ musiu Barosu! Democraţii lu’ peşte prăjit!

  5. @teaca- nu ma agit – daca nu se poate altfel si ies tot marinarul si pdl-ul in toamna – emigrez ca m-am saturat si nu mai votez niciodata pentru nimic in tara asta 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s