Home

Cam de pe vremea ţărăniştilor din guvernele Ciorbea, Radu Vasile…, cărora le-a pus tălpi golăneşti, dacă nu chiar mai dinainte, de cînd l-a „lucrat” pe Roman şi i-a luat funcţia la partid, suspendatul boicotează într-una, orice acţiune şi pe oricine-i stă în cale. Apoi inventează duşmani. 322, 256, moguli, Antenele şi cîţi alţii. Pe care-i ameninţă şi-i arată poporului. S-o luăm doar de cînd e preşedinte.

A boicotat PNL-ul, pe care a vrut să-l înglobeze în partidul prezidenţial, l-a boicotat, insistent şi aberant, pe Tăriceanu, a boicotat, în mod repetat, parlamentul (remember căderea guvernului Boc al nu ştiu cîtelea, cînd a refuzat să pună premier din partea majorităţii parlamentare), a boicotat miniştri, cărora le-a inventat „mapa profesională” şi alte chichiţe, mai încoace a boicotat referendumul, iar acum boicotează chestia asta cerută de CCR, pentru actualizarea listelor electorale. Lista e interminabilă.

Marele agitat al naţiei ar trebui să-şi schimbe numele: Traian Boicotescu.

Anunțuri

8 gânduri despre „Traian Boicotescu

  1. Noi ne plangem de el, radem de el, ne enervam dar … il lasam sa faca toate astea, iar colaboratorii lui sau cei care sunt obligati salucreze cu el , fac acelasi lucru tot timpul.- il lasa sa isi faca jocul , pun botul la ceea ce spune si atunci…ii iese ce vrea.

  2. Cred ca ar fi momentul sa-l mai boicotam si noi. Sa-l ignoram pana la sfarsitul lui august. Ideal ar fi ca si ziaristii sa-l lase sa clampane singur la „sediul de campanie”… Ma rog, nu chiar singur de tot… La Macovei si la Neamtu.

  3. @dominic
    Asa am zis si eu: Presa ar trebui sa-l mai lasa in pace pe cetateanul Basescu. Poate are nevoie de putina… liniste.

  4. Dom-le, toate ca toate da’ nu sunt de acord. Păi Boicotescu e nume nobil, nu se compară cu Băsescu pe care cum l-ai da, cum l-ai suci, tot de la băşină vine! I se potriveşte mănuşă. Boicotescu boicotează, da’ Băsescu bese!

  5. Vorba lui M BADEA,in emisiunea de aseara,in gura presei,a strigat la el si ia zis,marsi ba si iartane ca numele nostru nu se trage din basina.
    Asa cum zice dominic,subscriu,presa ar trebuii sa-l lase sa latre acolo la asa zisul sediu de campanie,sa latre la stele,macar antena 3 sa nu-l mai bage in seama,acest nimeni in drum,trebuie ignorat!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s