Home

1 Băsescu le transmite primarilor chemaţi de Ponta să facă recensămîntul listelor de alegători că se îndreaptă pe un drum care „are o singură ieşire: celula”.

2 Chestorul şi Ioan Rus trebuie să ştie exemplul Adrian Năstase: omul politic care a dat dispoziţia a luat 2 ani de închisoare, iar funcţionarul care a executat a primit 7 ani. Doar două titluri din media de vineri. Majoritatea sînt cam în acelaşi ton.

După o noapte de stupefaţie, uluială şi indignare, suspendatul a ieşit, nervos şi războinic, ameninţîndu-i pe primari, pe chestorul care se ocupă de evidenţa populaţiei („eu te-am făcut chestor”), şi pe cine s-a mai nimerit prin preajmă.

În rest, aceleaşi bla-bla-uri cu care ne-a intoxicat zilele astea: lovitura de stat continuă, fraudă, primari stahanovişti, doctorul Ponta, guvernare antinaţională. Plus, la mişto, „mă aştept la o decizie a CCR şi în decembrie 2014”.

Ce ne spune de fapt TB: pe mulţi îi voi beli după ce mă voi întoarce. Ăsta e omul. Dacă mai aveaţi vreo îndoială.

Reclame

6 gânduri despre „Lovitura de stat, faza ameninţărilor cu pîrnaia

  1. Nici o surpriza noua. In curand Romania va deveni lagar -ghici cine va fi obermeister ca fuhrer… Cat despre amenintari- daca ii permit la nivelul lor…

  2. Nimic nou sub soare! Si aceasta faza a amenintarilor ,este parte din arsenalul de campanie (murdar de altfel ) al acestui om.

  3. Băsescu sapă harnic groapa altora şi are şanse maxime să pice el în ea. CCR a luat decizia asta pentru că nu s-au putut obţine 6 voturi pentru altceva. Adică au fost 4 care n-au acceptat în ruptul capului invalidarea referendumului în condiţiile date. Dacă se taie vreo 2 mil. de pe liste, iar chestorul ăla are acum un motiv în plus s-o facă, aceiaşi 4 vor rămâne pe poziţie pentru că sunt şi ei vizaţi şi se vor mai găsi doi care să vrea să termine balamucul. Ameninţările unuia pus în cămaşă de forţă doar conving pe ceilalţi că trebuie să rămână în cămaşă de forţă.

  4. @Cristi,subscriu fara rezerve,cu certitudine acest individ,trbuie sa ajunga in camasa de forta la spitalul 9,(apropo,ma exista acest spital?)

  5. În loc de cămaşă de forţă, i-am putea asigura un tricou polo de firmă, cu mîneci legate la spate. Să fim îngăduitori, a fost preş…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s