Home

E clar acum că USL a declanşat prea repede ostilităţile. Cu o pregătire sumară. Dacă aştepta doar să vină cifrele oficiale de la recensămînt, lucrurile ar fi stat altfel. Cu acele cifre, şi cu listele electorale curăţate metodic de zgură (morţi, plecaţi etc), n-ar fi fost nevoie nici de 8 milioane de votanţi pentru a-l demite pe Băsescu. Indiferent de boicotul pedeliştilor şi al udemeriştilor.

De cealaltă parte, resuspendatul s-a comportat lamentabil, cînd n-a fost penibil, în această campanie. Şi continuă, văd. Nici nu e de mirare, dacă ne uităm în jurul său: în afara unor grei pedelişti (minus Udrea, ascunsă de oprobiul public), garda lui pretoriană de sfătuitori e formată din nişte ţucălari fascistoizi, ciudaţi sau agitaţi. Gen Neamţu, Macovei şi Lăzăroiu.

M-aş fi aşteptat ca, după ce i-a trecut glonţul pe la ureche (au lipsit vreo 500.000 de votanţi pentru cvorum), să se calmeze. Nici o speranţă: omul trăieşte pe o altă planetă. Cu 7,5 milioane de voturi contra ta, să afirmi că poporul a respins „lovitura de stat” şi că le-a dat o lecţie ălorlalţi? Asta e din ciclul psihopupu „dacă eram căpitanul Titanicului…”

Am mai spus-o, din ce în ce mai zbuciumatul e deja un cadavru politic. Asta e, vom mai simţi o vreme miasma dinspre palat, vor mai curge destule zoaie în tribulaţiile insului de la mall, sau de la supermarket, vor mai confecţiona slugile nişte dosare adversarilor…

Anunțuri

Un gând despre „După furtună

  1. Ca el este dus cu pluta…ok. Intrebare : de ce in acest caz ceilalti ii fac tot timpul jocul? Dus , nedus ii iese ce vrea. E ca un fel de Hopa MItica.
    Noi de ce trebuie sa acceptam ca unul e dus cu pluta, iar ceilalti tot timpul sunt nepregatiti ( cel putin din 2009) in timp ce UE ne spune de cate ori trebuie sa mergem la toaleta si cu ce sa ne stergem???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s