Home

Andrei Pleşu zice că el nu merge la referendum, deoarece nu vrea să schimbe un berbec cu două gîşte. Coane, berbecul e cam porc, aşa cum ştii bine şi matale, din momentele petrecute împreună, pe vremea cînd îi erai consilier. Doar te-a făcut de cacao nu odată, remember? Dar, deh, porcul plăteşte bine! Mă rog, fiecare cu berbecul/porcul lui.

Aş fi tare curios să aflu ce părere are gînditorul Pleşu, intelectualul, omul subţire, amator de fineţuri, despre poza asta, paregzamplu. Doar berbec e insul, coane, ce zici? Multiplul suspendat este cam aşa cum îl înfăţişează imaginea de mai sus: fără pic de respect faţă de cele sfinte. Şi nu mă refer doar la biserică. Omul nu are nimic sfînt, asta am vrut să zic. Hăhăitul lui proverbial ţine loc de distincţie. Iar vorbele puturoase cu care gratulează pe oricine-l scoate din ţîţîni – de cultură şi civilitate.

Mai adaugă, coane Pleşule, un melanj de neam prost, ceva şmecherie de marinar uns cu toate gudroanele şi un tupeu de şmenar gata să-ţi vîndă ceasul pe care tocmai ţi l-a subtilizat, şi ai imaginea celui pe care l-ai slujit şi pe care-l creditezi implicit, nu prea înţeleg de ce, cu nişte calităţi care l-ar face, chipurile, fezabil pentru funcţia de preşedinte al României.

Coane, te rog, mai uită-te odată la poză. Ecce homo! Deşi mi se pare mult mai potrivită expresia Ecce Porcus!

2 gânduri despre „Ecce Porcus!

  1. Nu ma asteptam la ceva mai bun de la Plesu si nici de la alti prieteni de ai stimabilului. Banul vorbeste , cultura este -LIPSA ,nu mai zic de bunul simt. Accept sa fi infrant pe buna dreptate – accepti si daca nu iti convine , dar sa sustii un boicot la vot arata doar lipsurile morale si intelectuale pe care pe care le ai.
    Pe langa toate de ce ar trebui regnul animal jignit de gesturile oamenilor??
    VA ATEPT PE TOTI LA VOT INDIFERENT DE OPTIUNE- ESTE UN DREPT CASTIGAT CU GREU IN URMA CU ANI DE OAMENII DIN TOATE STATELE -SA NU II ANULAM IMPORTANTA

  2. d-le Plesu, de mult nu mai santeti ceea ce ati fost.De ce ? pentru ca ati pus botul la banii lui Basescu; cum?sotia dv. a mancat multi bani de la centru cultural roman, bani pe care d-l Patapievici i-a impartit cum a vrut el, bani truditi de acest popor.Nu numai ca i-a impartit cum a vrut, dar cu acesti bani el-patapievici a jignit acest popor, l-a facut citez”popor de R–-t, si mult mai urat. Si ca sa revin d-le Plesu, nu l-ati contrazis pe d-l patapievici, pe care il inteleg-nu este roman-, ci mai mult, i-ati aprobat mizeriile scrise la adresa romanilor.Cum sa va mai stimeze acest popor? mai ales cand nu de mult s-a gasit dosarul sotiei dv., care de la varsta de 19 ani a colaborat cu -securitatea- asa v-ati ridicat d-le Plesu?sau asa v-a prins de nas Basescu-v-a fluturat dosarul sotiei? rusine sa va fie. Ati uitat ca v-a injurat in fata cand ati fost la Cotroceni?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s