Home

Am de doi bani speranţă că se vor prezenta la urne 9,2 milioane de electori. Mai ales de cînd cu boicotul disperaţilor. E mult, e foarte mult, peste 60 la sută din corpul real al votanţilor. Chiar şi aşa, chiar dacă referendumul nu va fi validat, trebuie să votăm, ca să-l umplem de ruşine pe mitoman.

Să revină în jilţul lui drag cu 7-8 milioane de pietre de moară legate de gît. Ştiu, va ieşi să spună, cu tupeul lui de şmenar, că poporul a hotărît, bla, bla… Nu va mai conta ce-o să scoată pe gură. N-o să-l mai creadă decît, eventual, coloneii din secta lui personală. Va fi un cadavru politic. Lumea va şti că împăratul e gol. Şi-l va trata cu „respectul” pe care-l merită.

Anunțuri

3 gânduri despre „Un cadavru politic

  1. Dar chiar şi cu Reding sau Merkel pe cap, nici Parlamentul nu poate să reconfirme un preşedinte validat doar de absenţi. Şi CCR spune că: “in situatia in care Curtea Constitutionala va stabili ca nu au fost indeplinite conditiile de valabilitate stabilite de lege, Parlamentul Romaniei va lua act de hotararea acesteia si va decide asupra procedurii de urmat”
    Dacă ţinem cont şi de „Constatarea invalidarii de catre Curtea Constitutionala devine astfel – juridic – o constatare a inexistentei – motiv temeinic pentru reluarea sa” – Maestrul Lucian Bolcaş, Parlamentul poate decide să se organizeze un nou referendum. Nu poate nici trece de un vot zdrobitor pentru demitere. Şi poate între timp se publică şi listele de la recensământ. Poate sunt optimist, dar România nu va putea fi guvernată cu un Preşedinte nepopular, fără sprijin parlamentar şi care va împiedica tot timpul procesul.

  2. dinozaurii impaiati de la curtea constitutionala cre spun doar tampenii care sunt in afara constitutiei ar trebui schimbati- este constitutia cartea fundamentala a acestei tari sau nu?? daca era in state si scria una iar ei spuneau alta zau ca nu mai erau de mult acolo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s