Home

În două zile, la RTV şi la Gândul live, El prezidente a dat cu bîta-n baltă, cît în doi ani de mandat. Las pe seama psihiatrilor evaluarea căpitanului, dar nu mă pot opri să nu semnalez nişte derapaje care te duc cu gîndul la paranoia în formă agravantă.

Bref, din  interviul dat la RTV: „Taximetriştii sînt foarte importanţi în formarea opiniei publice. Am avut un mandat în care m-am întîlnit cu ei noapte de noapte. Ştiu cum gîndesc”. Ieri, la Gândul live: „Validarea referendumului ar fi un dezastru pentru România”.

Mai sînt şi altele, nu puţine. Ar trebui să înţelegem, intrînd în logica dilimacă a suspendatului, că un politician, un demnitar, trebuie să se bazeze pe opinia taximetriştilor, presupun că şi pe a ospătarilor, frizerilor… Plus că, dacă nu va mai fi El la timonă, ţara se va duce dracului.

Ce să mai zici de obsesia maladivă pentru Antene, care constituie, citez, „o vulnerabilitate la adresa siguranţei naţionale”? Dar de aia cu Titanicul, pe care el l-ar fi salvat? Omul e tot mai plecat cu sorcova.

5 gânduri despre „Omul cu sorcova

  1. Eu n am nimic nici cu taximetristii nici cu frizerii, etc.
    Ca „marinelul” e plecat de mult cu sorcova , nu e o noutate. dar nu ma pot abtine…. frate , ce mare disperare, sa te gandesti sa fraternizeze macar susnumitii cu tine…
    Desi , va repet- am auzit si vazut multi care il vor sustine , unii simpatizand cu pdl-ul , iar unii cu liberalii chiar., mergand inca pe principiul Ponta si Crin sunt comunisti si oamenii lui Iliescu..Este dureros dar trebuie sa nu uitam ca mai sunt si din acestia si nu putini.Se merge pe identificarea imaginii pdl cu cea a lui TB si se vinde bine sloganul : daca nu era el in 2004 nu inttram in UE. Din nfericire multi pun botul la asta

  2. Pingback: "Taximetristii sunt foarte importanti in formarea opiniei publice" • Taximetre.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s