Home

Cînd eu spuneam că fostul spion şef, ex-premierul MR Ungureanu, e o formă fără fond, o gogoaşă, unii au sărit de fund în sus, că, vai, dar cum pot vorbi aşa de intelectualul rasat, bla, bla. Iată-vă rasatul: vineri povestea, gîlgîind de indignare, cum a văzut el un parlamentar care primea bani în schimbul votului, la moţiunea care l-a picat.

Somat să dea nume, rasatul s-a sucit. Declaraţia lui a fost, ca să vezi, scoasă din context, dar are el oarece suspiciuni. Fleoşc. MRU e un veritabil Goofy. Ştiţi, personajul ăla din Disney, caraghiosul. Nătărăul. Împiedicatul.

MRU se ia la întrecere cu alţi nătărăi. Luaţi de-aici: „Președintele Traian Băsescu și membrii staff-ului său de campanie acuză, de câteva zile, dureri puternice de cap și o stare generală de rău, au declarat EVZ susrse din apropierea șefului statului. Potrivit acestora, există bănuiala că sediul de campanie ar fi supus unor atacuri energetice. Cu trimitere la practicile KGB, desigur.

Staţi pe-aproape, o să vedeţi multe cretinisme în zilele următoare.

Reclame

3 gânduri despre „Goofy atacă energetic

  1. Stiind ce-i asteapta dincolo de 29 este normal sa-i doara capul. La ce sa se astepte daca au in jurul lor numai energie malefica ? Ar trebui electrocutati in frunte cu Videanu, Boc, Roberta,Udrea, Berceanu, Ritzi si multi altii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s