Home

TB tocmai a devoalat un secret… pfoai, aproape ca dosarul ALRO: Crin trebuie să apese pe butonul 3 al telefonului negru din dreapta, ca să afle Adevărul! No, mă tot frămînt şi n-am stare: cine ar putea răspunde la butonul 3? Cine-i omul care deţine adevărul absolut?

Vraciul parapsihopupu Aliodor Manolea? Super-absorbanta Elena Udrea? Băsnitorul dilimac Sebastian Lăzăroiu? Omniscienta Monica Tatoiu? Progenitura retardă EBA? Cumătrul gitan Bercea Mondialu? Tii, ce mister…

Altfel, TB are tot mai dese momente de sevraj, săracul. Îşi plînge singur de milă că e trimis la popor, şi se roagă de români să rămînă europeni şi să-l scape de bolşevici. Că el ţine numai şi numai la  ţărişoară.

O fi aceeaşi ţară de asistaţi? De mămicuţe şi bebeluşi? De pensionari milogi? De dascăli puturoşi? De medici şpăgari? De funcţionari care stau degeaba? De poliţişti care-şi aruncă peste gardul Cotrocenilor caschetele? De mici afacerişti sufocaţi de taxe?

UPDATE: Văd că în urbea bocului tocmai a lansat „europeanu” un soi de flacără olimpică. Violet. Aliodor nu doarme! Întrebări: o va utiliza şi pe fufa starleta ex-pesedistă Magda Bistriceanu, proaspăt reevaluată, să alerge-n chiloţei cu flăcăruia, pe drumurile patriei? Va apela şi la rezerva de cadre – Simona Sensual, Cruduţa şa?  Că doar n-o să se despoaie Nuţi…

Reclame

5 gânduri despre „For Nutzy, press 3!

 1. La nevoie (şi este) Nuţi va face, în gând, şi acest (inutil) sacrificiu ritualic …
  În gând pentru că nu se încadrează în tâmpa sintagmă „tineri de dreapta”!

 2. De ce era criticat Ceausescu ca sta langa telefonul cu firul rosu??? TB – nu intreb de la ce vine – 🙂 dupa ce ca ne-a vandut pe mai putin de un pumn de arginti vrea sa ii si multumim.Oricat de multi fani a avut pe moment Iuda, istoria nu l-a iertat.Cat despre Nutzica , poate se duce la locul adevaratei vocatii ,( va fi oare zidul la care plange cineva )si ne scuteste de prezenta publica , ca si madama cu numararea voturilor si ptr a carei atributii actoricesti nu s-a mai sesizat nimeni din UE si nici un ambasador de pe la noi.

 3. @Doru: las’ că Nuţi s-a „sacrificat” destul…

  @Ari: adevărata vocaţie a Udrei? Cam ştie lumea…

  @Mircea: spaima Constituţii … nţ, nţ

  @Laurenţiu: nu uita, trebuie să apeşi „tasta” DA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s