Home

Scrie unul pe twitter: „o fi fost ceva, nu doar o cafea, din moment ce DNA face percheziţii şi cercetări…” Cam asta e impresia multor naivi, care cred că DNA e în afara jocurilor politice. Drăguţilor, DNA e în miezul jocurilor politice. DNA e, în sine, un joc politic. DNA face jocurile politice în ţara asta, de ani buni.

Remember, vineri perora Băsescu, în Parlament, că nu suspendarea lui e miza, ci că USL vrea să pună laba pe justiţie. Eu mă aşteptam ca luni să şi vină DNA cu o bombiţă. Ei, a venit miercuri, pentru că atunci mergea premierul la Bruxelles, să demonteze demenţa aia cu lovitura de stat. Capisci? Au ieşit la fix! Cu ce? Cu o gogoaşă. Care s-a scurs repede în presa băsistă.

Şi care e şmecheria? O bîrfă interceptată între doi procurori din CSM, despre cum ar vrea ei funcţii, şi o invitaţie la cafea, la Ponta! Tare! Mîine-poimîine o să aflăm, via România liberă, Hotnews ş.a., că USL ar fi angajat un sniper ucrainean, să-l extermine pe mult prea suspendatul. Sau, că ar fi încercat Crin să-l otrăvească pe Băsescu, picurîndu-i pe şest poloniu în cafea, la predarea „valizei nucleare”.

Filaj la primul ministru? Filaj la Consiliul Superior al Magistraturii? E deja o demenţă totală. Şi e doar începutul…

Anunțuri

Un gând despre „O cafea cu poloniu

  1. Extraordinar- cineva se crede de importanta lui Alexandru Macedon…Romania este o tara cu un aparat represiv excesiv de dur si subordonat si care se dezvolta in plina forta iar DNA este pisica care este aratata prima , urmand apoi altele. Chibitii , comentatorii dintotdeauna sustinatorii si cei impotriva deopotriva au lasat ca acest lucru sa se petreaca fara a incerca sa il limiteze la un minim de bun simt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s