Home

„Daniel Morar a făcut o treabă excelentă”. (…) „Incă nu am discutat cu ministrul Justiţiei, dar îi voi recomanda să-l numească pe Morar. E greu de găsit cineva mai bun ca el. Integritatea sa profesională nu poate fi pusă la îndoială. Oricine altcineva ar fi pus ca procuror general va fi comparat imediat cu Kovesi si Morar” – Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti.

Nu mai pun aici şi alte „intervenţii” ale ambasadorului (la TVR Info), gen „voi cere neîntârziat explicaţii guvernului Ponta pentru instituirea moratoriului asupra gazelor de şist şi cu privire la achiziţionarea de către Armata Română a avioanelor F16 second-hand din SUA”.

Domnu minstru de externe, ia să vedem, ai cojones să-l chemi la ordin pe impertinentul trimis al doamnei Clinton? Măcar aşa, să-i baţi niţel obrazul şi să-i aminteşti că nu se află în ţara lu tac’su, unde-o fi şi aia. Altfel, domnu Marga, ştii cum sună proverbele băştinaşe despre obrăznicie? Ia de aici două: „Trecîndu-i într-una cu vederea, faci din prost un obraznic”; „Musafirul obraznic scoate gazda din casă”. La alegere!

Dacă n-o faci acum, dragă domnu Marga, să nu te miri dacă iubitorul de Băsescu&Macovei, şi mare admirator de Morar&Kovesi, va ieşi data viitoare cu indicaţii despre cine ar trebui pus ministru de externe. Sau cu sfaturi pentru aborigenii dîmboviţeni, să pună musai ştampila pe partidul reformator X, şi să aleagă preşedinte al bantustanului pe intelectualul distins şi integru… completaţi pe linia punctată!

Anunțuri

12 gânduri despre „Musafirul obraznic…

 1. ma gandeam initial la trimiterea la origini, dar parca asta are bunicii ingropati pe la Botosani, nu?

 2. una proaspata: „Traian Băsescu:Trebuie să explicăm populației că nu există niciun risc în privința gazelor de șist”

  Adrian Severin a fost sapunit ca facea lobby cu factura. Sa inteleg ca B. face lobby la negru si nu-l deranjeaza nimeni?

 3. Are impresia ca suntem ceva triburi de prin rezervatiile lor, dar asa este – e vina noastra ca le dam nas tuturor strainilor care vin la noi- as vrea sa vad o asemenea declaratie facuta in Muntenegru, Bulgaria , Turcia sa nu mai vorbim de Marea Britanie sau Austria.
  Ambasadorii cica sunt diplomati, sau m-a lasat memoria?? Cel mai diplomatic ar fi sa i se spuna ca datorita declaratiilor sale si a amestecului in treburile interne(sic !!!ca suna cunoscut!!!) a devenit indezirabil – nu conteaza ce stat reprezinta ci cum il reprezinta la noi, si ce scoate pe gurita – ca este clar ce gandeste!!!!

 4. @ari: singura diferenta fata de triburile alea este ca sefii nostri de trib precis nu au fost cumparati cu margele si oglinjoare 😀

 5. mai mult ca sigur. si nici nu apar ” margelele” prin vreo declaratie.
  tot indezirabil ramane

 6. @Mircea: rîd singur gîndindu-mă cîte „pigusuri” rromâneşti a supt gitănştainu în ultimele zile!

 7. Dacă şi ce demersuri, proteste va face ministerul de externe nu vom şti niciodată, astea nu se fac publice. Dacă vom vedea că individu’ e chemat la ceva consultări, că se îmbolnăveşte pentru un timp sau alte alea, se cheamă că s-o fi făcut f’o întâmpinare la Departamentu’ de Stat. Dacă va continua reprezentaţia ca până acu’, se cheamă că ori Marga nu are instrucţiunile de folosire a ministerului, ori Băse blochează orice demers. În cazul ăsta ar mai exista posibilitatea ca unul din liderii USL (de ce nu Năstase), să se adreseze unei „relaţii” din Congres.
  Altfel se pare că ceva, ceva a început să se mişte.

 8. @Cârcotaşu: ceva trebuie să facă, măcar de ochii lumii. Dacă nu vor să fie consideraţi şi ei nişte muişti de licuricioi 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s