Home

„Există cinci miliarde de euro în rezerva Ministerului de Finanţe pentru a mări salariile cu 15-16%. Eu cred că aceasta ar fi fost decizia corectă şi nu înţeleg de ce nu au luat această hotărîre, doar despre 8% se vorbeşte, fiindcă noi, cînd am plecat de la guvernare, am lăsat lucrurile în regulă şi eram pregătiţi să facem acest pas, să luăm această decizie pentru iunie. Dar noi eram pregătiţi pentru 15%, nu pentru 8%”Kelemen Hunor, fost ministru al culturii.

”Cei cinci miliarde euro pot fi folosiţi de România pentru a se proteja de şocuri externe, banii nu trebuie asociaţi cu creşterea salariilor. Acest buffer s-a creat de-a lungul timpului ca urmare a politicii prudente. Nu am spus că banii vor fi folosiţi pentru salarii. Rezerva este garantul, protecţia României care poate fi folosită în contextul în care nu s-ar putea împrumuta, şi nu pentru reîntregire”Bogdan Drăgoi, fost ministru de finanţe.

Hunor bacsi, ţi-a cam tras-o şogorul Drăgoi! Altfel, e nasol în opoziţie, aşa-i? Vin ăştia şi dau înapoi ce-aţi tăiat voi cu voioşie. Plus că vă taie conducta cu mălai şi vă schimbă prefecţii. Bonus, UMF Tîrgu Mureş. Cum se zice disperare în ungureşte?

3 gânduri despre „Hunor aberează duios

  1. Se numeste ca le-a venit unora mintea la cap. Daca era totul ok la guvernare ar fi ramas in continuare tot acolo, cat despre UDMR ar fi cazul sa inteleaga unde le este locul- au foarte multe fata de ce au alte nationalitati prin Europa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s