Home

Interlopii au şi ei suflet, sînt oameni cu naturelul simţitor, ce credeaţi. Între o sechestrare, o crestare cu sabia, o stîlcire de mutră şi o rupere de picioare.

Tocmai aud că Nuţu şi Sile (Balint) Cămătaru ar fi şters-o din ţară, ca să nu facă pîrnaie. În Costa Rica! Săracii! Dar ştiţi ce m-a impresionat mai mult şi mai mult? Că nu-şi uită niciodată camarazii de arme!

Deşi aveau probleme nasoale rău, că fuseseră condamnaţi definitiv, fraţii au găsit timp să aducă un ultim omagiu unui alt interlop notoriu, plecat timpuriu dintre cei vii. Vestitul Caiac, din Craiova.

Aşa că au intrat pe blogul meu, la o postare mai veche despre moartea numitului Caiac, şi au comentat finuţ (vezi la final)! Nu-i aşa că vă vine să vărsaţi o lacrimă?

8 gânduri despre „Caiac şi Cămătarii

  1. Așa e, comentariul e impresionant. Sper că băieții își vor lua o cremă cu protecție de cel puțin 50-100, am auzit că e mult soare pe acolo. Le urez plajă plăcută!

  2. @Mircea: mi-a crăpat obrazul. În dreptul gurii… Tocmai aud că l-au găbjit pe Sile în Germania. N-a mai ajuns în Costa Rica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s