Home

Mihai Răzvan Ungureanu: „acest guvern a făcut în două luni cît alte guverne în ani de zile. (…) Pariul acestui guvern a fost să genereze un standard de acţiune guvernamentală sub care nimeni să nu coboare. (…) Am încredere că viitorul prim-ministru ne va prelua programul de guvernare”.

Ioan Oltean (PDL): „sîntem partidul armoniei, partidul care încheagă, partidul unităţii şi nu partidul duşmăniei, nu suntem partid al discordiei, partid de oameni care nu adună, care doar împrăştie. (…) PDL este incontestabil un partid care va rămîne în istorie”.

Anghel Iordănescu, candidat UNPR la primăria Capitalei: „Nu e mai greu să îl baţi pe primarul Oprescu decât marea echipă a Argentinei”.

Mircia Muntean (UNPR): „potrivit dacilor şi preoţilor, există viaţă şi după moarte. Va fi viaţă şi dincolo de finalul alegerilor. Va exista viaţă politică cu un învingător cert, Uniunea Progresistă”.

Giovani Becali, samsar de jucători: “intru şi eu la alegerile parlamentare. Nu pot sta aşa! În momentul în care văd atâţia proşti senatori, deputaţi, care stau în Parlament… Eu cum să nu intru, când vorbesc şapte limbi străine? Am un liceu care face cât şapte facultăţi ale lor!”
Sînteţi siguri că ridicolul nu ucide? Siguri-siguri? Dacă nu, măcar să doară puţin…
Reclame

5 gânduri despre „Preţioasele ridicole

  1. din partea mea, premiul 1 cu coronita (plus un stoc de broaste cat sa aiba ce inghiti pana la pensie) il primeste Oltean 🙂

  2. Asa e, Oltean pe primul loc ! Da` nici cu Giovani Be(rbe)cali nu mi-e rusine !

  3. Gura pacatosului-D-nule Oltean de ati ramane imprastiati in cele patru zari ale lumii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s