Home

Să-i spună Ponta lui Mutu că avea guvernul făcut 90% din primele momente. Ghicesc din permutările bizare şi din destule numiri fără sens că au fost dispute crîncene, intervenţii feroce, presiuni pe faţă şi ameninţări voalate, pînă-n ultima clipă. Nu mă înşeală pe mine armonia veselă afişată de cei doi lideri.

Singurele lucruri remarcabile din lista lui Ponta sînt Georgescu la finanţe, Dobriţoiu la apărare şi Cîmpeanu la muncă. Poate şi cei 11 miniştri mai mult sau mai puţin tehnocraţi. Deşi Cepoi la sănătate – cel pus de Băsescu să facă reforma aia odioasă – şi madam Dumitrescu la educaţie – rectorul unei fabrici private de diplome, par nişte glume proaste. Ce să mai zici de Marga la externe şi Corlăţean la justiţie? Aiureli.

Bine că i-a dat peste mînă Crin lui Ponta să nu facă mişcarea aia tîmpită – păstrarea băsistului Predoiu la justiţie.  Cît despre Rus la interne, a se vedea doar iritarea lui Mazăre. „Poporul pesedist” ştie bine de ce blaturi cu pedeliştii e bănuit omul lor de la Cluj.

Două întrebări mai am: 1 De ce a ieşit Tăriceanu din cărţi? Crin ştie, dar tace solomonic. 2 E cineva capabil să-i radă una peste gură lui Voiculescu? Ideea asta pe care o tot molfăie baştanul, cu suspendarea grabnică a lui Băsescu, e de-a dreptul toxică. Cu cine să-l suspenzi, bre, cu trădătorii generalului Oprea?

Reclame

6 gânduri despre „Să-i spui lui Mutu

  1. Io parc-am băgat de samă că de câte ori apare Voiculescu pe sticlă, dornic să traseze linia, reuşeşte numai să compromită chiar ideea pe care-o susţine. În cazul de faţă zorul de suspendare, când guvernu’ nici nu-i instalat măcar!

  2. Absolut corecte si de bun simt observatiile tale.Cu un singur amendament:avand in vedere eruditia si prestanta d-lui Marga,cred ca se va descurca onorabil.Oricum de o mie de ori mai bine decat „jacuzzi” Baconschi.In ceea ce-l priveste pe Rus:”cah”,da'”cah” rau de tot!Asta si fixul total contraproductiv(in acest moment) al lui Voiculescu s-ar putea sa ne faca sa reluam sloganul „Pacat de sangele varsat”.

  3. @Cârcotaşu: corect. Mai mult strică.

    @Puiu: Marga era perfect la educaţie, în locul „măturii” pe care a plantat-o Ponta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s