Home

„Nici dacă-i împuşti nu e suficient” – spunea Ponta despre guvernanţii care şi-au bătut joc de pensionari. Corect, din punctul meu de vedere. Eu i-aş beli şi-aş pune sare. Las la o parte faptul că politicianul Ponta trebuie să-şi mai controleze limbajul, că nu e un biet ziarist, ca mine.

Dar de aici şi pînă la ieşirea lacrimogen-frenetică, de telenovelă proastă, a Robertei… Mai că-ţi venea să-i plîngi pe umăr. Săriţi, că ne omoară! – a chiuit şefa Camerei în faţa microfoanelor. Parcă o vedeam pe Miţa Baston, o ştiţi, republicana din Ploieşti, cum ţipa la Năică, şi cum îl ameninţa ea că-i dă cu vitrion englezesc în ochi dac-o mai traduce…

A, şi le-a mai transmis ea pensionarilor să aibă grijă, că Ponta s-a dus „pe banii lor” în Dubai. Or fi ăia 5,5% din CAS? Şi că şi-a tras bonă filipineză, în loc să ia o rromâncuţă de-a nostră, din popor!  Mă tot întreb, ce-o să facă Roberta, mititica (e un fel de-a zice, că s-a făcut cît o vacă), dac-o va urmări Ponta pe stradă cu AKM-ul, după alegeri? Să-şi pună sutien antiglonţ, zic. Cupă D, sau chiar DD. Doamnele ştiu.

Reclame

7 gânduri despre „Miţa Baston, cu sutien antiglonţ

  1. pana se lamureste daca Ponta vorbea serios, eu as zice sa umble foarte repede si, de preferat, in zig-zag 🙂

  2. Sunt de acord cu Ponta , doar ca intre teorie si aplicatie distanta este mare….De asta nu inteleg criza madamei pdl-iste…daca eram in Grecia, italia, sau Marea Britanie se [putea gandi sa isi ia vesta antiglont , asa … trebuie sa butonam telecomenzile ptr ca joaca si prost rolul Mitei

  3. Cand vad astfel de imagini nu ma face decat sa ma intreb daca nu cumva macar a incercat cineva sa asasisene un politician de la noi, undeori ma gandesc ca astia is cei mai mari politicieni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s