Home

„MRU, ca și Băsescu și PDL, se află de partea luminoasă a forței. De fapt, Băsescu este partea luminoasă a forței.  (…) Singura nerealizare este faptul că Ion Iliescu e încă în libertate, dar dacă nu crapă moșul, să sperăm că se va face dreptate și Iliescu va muri în pușcărie. Așa să ne ajute Dumnezeu! (…) Rolul lui MRU este să continue și să desăvîrșească ce a început Băsescu, după 2014, cînd Băsescu își va încheia ultimul mandat prezidențial”.

Am citat din blogărul Bleen, alias Mihai Valentin Axinte, unul dintre ideologii de serviciu ai regimului. Nu mai dau link, vă rog să mă înţelegeţi, mi-e lehamite. Dacă insistaţi, intraţi în cuibul furioşilor (madame Blogary). Pe răspunderea voastră. Ce să mai zici? Să rîzi? Să ţîţîi din buze? Să suni la 112? Eu aleg să mă amuz. Parcă-l şi văd pe marele om, providenţialul etc, aflat, desigur, pe partea luminoasă a forţei, cu sabia de jedi în mînă, luptîndu-se cu moşul Darth Vader, care „nu mai crapă” odată. Şi pe micuţul Anakin MRU, care-i va desăvîrşi opera. Geez, mulţi umblă liberi…

Reclame

7 gânduri despre „Master Yoda, use the Force!

 1. bleen=Mihai Valentin Axinte, ex-consilierul ex-ministrului Lazaroiu (cel putin asa reiese dupa o gugleala sumara).

 2. Bine că ai scris citatul cursiv, că altfel, cine ştie, credeam că ai fost hack-uit..

  Cât despre subiect, eu zic că din păcate mesajul este ţintit bine spre majoritatea electoratului. Astfel de fantasmagorii îi ung la suflet pe ăi cu IQ-ul cât numărul de la pantof.

 3. @Vlad: cred că te înşeli. Ălora mai săraci cu duhul li se rupe că Băse e văzut de nişte exaltaţi Obi Wan. Ei vor salarii, pensii, ajutoare, chestii…

 4. Dar săraci cu duhul nu sunt numai amărâţii care-şi vând inconştient votul pe un kil’ de făină. Sunt mulţi care şi-au luat X3 cu credit pe 30 de ani şi îl ţin în faţa blocului cu rezervorul uscat, se uită la răzbelul stelelor pe „plasme” de un metru juma’ şi se cred clasa mijlocie, se simt realizaţi şi au impresia că o duc bine deşi nu au răzbit în viaţa lor mai departe de 200 de km de casă. La mulţimile astea de Jupâni Dumnitrache mă refeream eu.

  Ave!

  PS: Paradoxal, raportat strict la orizontul lor, chiar se poate spune că huzuresc..
  PPS: Nu crezi că ăstora doar atât le mai trebuie? Să fie conduşi de Luke!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s