Home

M-am uitat aseară pe B1Tv (ştiu, sînt masochist!), la emisiunea lui Turcescu. La un moment dat, a intrat pe fir un gog de la Giurgiu, Marin Anton, şef de organizaţie PDL  şi secretar de stat pe la mediu. Cel băgat pînă-n rînză în afacerea Roşia Montană, şi bănuit de îmbîrligături cu clanul mafiot local Butoane, ca să înţelegeţi mai bine cine-i ipochimenul.

Ei bine, nea Anton ăsta a răbufnit gălăgios şi l-a acuzat pe Blaga de trădare şi alte cele, de dăduse Turcescu în bîlbîială! Cică buldogul i-ar fi instigat pe nu ştiu cîţi primari pedelişti din judeţul Giurgiu să fugă la opoziţie. Acuzaţie nasoală, dar care nu vine pe teren virgin.

De ceva vreme, bloggerii ultra-băsişti de la Madame Blogary, în frunte cu exaltatul Bleen, care-s pe-o mînă cu Lăzăroiu, Baconschi ş.a., vituperează de zor pe tema asta. Şi tot numără cîţi din adepţii lui Blaga, cei care au şi semnat moţiunea acestuia la congres, dau bir cu fugiţii: Frunzăverde, Mihaela Popa, Petru Filip, Mircea Banias, and counting.

Să mai adăugăm aici delicateţea reverenţioasă cu care vorbesc liderii USL, în speţă liberalii, despre şeful Senatului (pe care nici nu se gîndesc să-l schimbe, deşi au acum majoritatea), şi iaca, punem de o teorie underground! Conspiraţia ar fi cam aşa: adepţii buldogului pleacă pe capete,  lăsînd în urmă un PDL în debandadă.

După care Blaga şi acoliţii pun laba pe partid, detronîndu-i pe Boc şi pe blonda toxică, apoi virează spre o alianţă cu un PNL deja înţesat de fugari. Înainte sau după alegeri, nu se ştie încă. Vi se pare SF? La cîte colcăieli imunde avem prin mîzga politicii dîmboviţene…

UPDATE: Marin Anton pleacă din PDL, pentru că „l-a ciuruit Blaga”! Ce manea, Geez!

7 gânduri despre „Pe ce lăbuţă joacă buldogul?

 1. tradare , tradare , dar sa stim si noi.
  ok, ei si ce daca?? basescu l-a dat la o parte pe Roman, au calcat tot ce au putut in picioare din 2000 si acum se oftica ca se sapa intre ei??? de ce? astea sunt romanisme
  mai rau este ca se umple pnl-ul de pdl-isti si nu prea cred in schimbarea naravului la lupi… dar poate sunt lupi ce au suferit mutatii genetice.

 2. Nu, nene! Nu mi se pare SF. Ardealul o fost „cîştigat” de greii PD-ului, cu alde Blaga „la timonă”. Nu cu leprele care-or încercat să dărîme PNL-ul, la remorca PLD-ului lui Stolojan. Ăştia or spurcat PD-ul. După ce băsea l-o mazilit pe Roman. Dacă Roman s-o aciuat la liberali nu văd nici o problemă în a veni şi restul de „grei”. „Green-Leaf” o fost primul căruia i s-o acrit. Da’, un alde Berca, Flutur, Falcă… şi alţii ce-mi scapă, nu mai au ce căuta ÎN POLITICĂ!!!
  Gata! Ies din embargoul auto-impus pe teme politice, că deja fac POC!
  Io rămîn cu săgeata mea 😉
  Banzai!
  Iar de boc şi de pizda aia blondă n-aş mai vrea să audă nici măcar strănepoţii mei. (io n-am copii… 😦 )

 3. @Ari: chiar aşa, şi ce dacă? Să piară băsiştii mai întîi, ş-apoi mai vedem!

  @Shogunu: corect. Iar dacă Blaga o calcă în picioare pe blonda toxică, şi îi ia beregata beţivului chior, îl şi pup. În scris.

 4. Nene Teacă, Blaga l-o băgat fix în născătoarea mă-sii pe băsea, cînd ultimul o vint să-i dea „lindicaţii”, pe cînd buldogul era şef la PD Bihor (plus vămile din vest),iar băselu era fix „chielea p*lii). „Cîinele Vasile”i-o zis că n-are nevoie de indicaţii de la „mitici”, la cum să-şi conducă organizaţia, pe lîngă împizduiala în clar. De mamă! Asta o ştiu din surse sigure. Fosta mea prietenă (nu-i dau nici numele, nici funcţia actuală, că nu se face, era în cameră.)
  Precedentul există. Aştept urmarea…
  Banzai!

 5. Ei bine, nu s-a deschis nici o şampanie, pentru că la sediul PDL local nu am avut parte de nuntă, ci de înmormântare. Preşedintele filialei, Marin Anton, a anunţat nici mai mult nici mai puţin că nu mai candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu. ”Nu mă pot bate cu oamenii din interiorul partidului meu. Pot face faţă oricărui adversar politic, dar când un om ca Vasile Blaga subminează şi girează practic distrugerea unui proiect câştigător precum Mişcarea pentru Giurgiu, nu mai am ce face. Am fost ciuruit de Vasile Blaga. Nu am să vă dau acum mai multe amănunte, am slăbit 6 kg într-o săptămână de când mă zbat cu mine. Eu, unul, nu am vorbit niciodată un coleg de rău. Încercaţi şi nu puneţi prea multe întrebări pentru că vă spun sincer, aveam de gând să vă anunţ sec că nu mai candidez şi să închei totul în două minute.” Marin Anton a mai răspuns totuşi câtorva întrebări, fie că vroia sau nu. Am aflat astfel că îşi va da demisia din toate funcţiile politic pe care le deţine, că s-a pus deja la dispoziţia partidului, că, ”probabil va candida Blaga la Consiliul Judeţean…”, cuvântul ”probabil” rostindu-l şi când a venit vorba de Robert Cristoi ca şi candidat la primăria municipiului, că nu trece la PNL, iar Cătălin Corbea va candida la Primăria Prundu şi atât. Dacă îşi reproşează ceva? Că a fost suficient de naiv să mizeze pe omenia şi cinstea oamenilor din jurul domniei sale, sau suficient de naiv să voteze la Congresul PDL cu Emil Boc. Cât despre cei doi vicepreşedinţi de filială care i-au fost alături în ultimii doi ani, ca şi în ultima sa conferinţă de presă la Giurgiu, respectiv Constantin Cărăpănceanu şi Aurel Enache, primarii de la Ghimpaţi şi Comana, Marin Anton a precizat că aceştia îşi vor hotărî singuri soarta, eventual traseul politic pe care îl vor urma de acum încolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s