Home

Cred că televiziunile de ştiri, fără excepţie, au atins azi un maxim al penibilităţii. Şi ceva îmi spune că mai au potenţial. Urmărirea ipochimenului Boldea în direct, prin aer, pe Flightradar, cu analişti pe recepţie, cu psihologi plini de morgă, cu politicieni, părerişti şi reporteri gîtuiţi de emoţie, cu brechinniuzuri gonflate, „a plecat din Amsterdam, traversează Germania, a ajuns în Ungaria, trece graniţa, e pe la Cluj, imediat aterizează…” a fost de tot căcatul.

Parcă era Moş Crăciun urmărit de radarele NASA. Dar chestia aia se face pentru amuzamentul ţîncilor care mai cred în zîne virgine şi pitici virili. Zău, mi se face uneori aşa o ruşine să spun că sînt gazetar… Dă-o dracului, chiar sîntem o ţară de trepanaţi?

Şi-apoi, ce e aia, „a plecat legal din ţară” (Băsescu+Kovesi), dar umflaţi-l, că s-a sustras urmăririi penale (DIICOT)? Întreb numai, din partea mea îl pot băga la mititica şi să arunce cheia, individul e un produs tipic al „şcolii pedeliste de dans şi bune maniere”. Dar mai e şi chestia aia cu legea, cu justiţia… eh, ce să ne mai încurcăm în amănunte. Treacă de la noi. Mai „obosesc” şi procurorii mahmurului…

Anunțuri

8 gânduri despre „Telerahat în direct

  1. L-au urmarit pas cu pas, nu vezi ce bine seamana cu bestia din Toulouse Mohamad Merah, ucigasul de copii !

  2. @Mircea: aiurea, Boldea ăsta e doar un borfaş mărunt. Un şmenar de mahala. Ăla din Toulouse măcar a murit pentru o idee, oricît de aberantă era.

  3. Aveti tot dreptul sa fiti suparat dar cred ca putem spune acelasi lucru si folosind cuvinte mai putin violente.
    In sfarsit, va felicit pentru pozitia clara pe care o sustineti in domeniul politic.

  4. Si cine este ma rog Boldea?? Un „person „oarecare , un pic mai smecher decat altii, dar… daca esti acolo si esti lasat sa faci asa … oricine poate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s