Home

Să explicăm pe înţeles dîmboviţean ce-au vrut să zică băieţii ăia de pe Apollo 13: Crin, ai o problemă! Mare! Frunzăverde în PNL? Uau! Înţelegem tentaţia de a le da o copită pedeliştilor (na, v-am luat un greucean)! Dar, Isuse, Frunzăverde?

Dacă ar da boşii liberali o căutare rapidă în presa reşiţeană, ar găsi o sumedenie de motive decente ca să-l refuze pe cel supranumit „ayatollahul de Caraş-Severin”! Omul e băgat în tot felul de mizerii pe plan local, şi nu numai… Presupun însă că oferta masonului cărăşean a fost de nerefuzat: „Mă văd construind dreapta modernă alături de Crin”. Da-da, asta era!

E clar pentru oricine că PDL e cam în demolare. Îi mai ţine împreună frica de mahmur. Şi de „organe”. Şi banii. Dar, bre, chiar aşa? Îi aspiră PNL-ul pe baronii portocalii cei mai veroşi? Cum vor declama în campanie, ăştia au fost pedelişti odioşi, dar au venit la noi cu inima deschisă, aşa că sînt curaţi şi uscaţi? Dar electoratul, ce naiba o să mai creadă electoratul? Sau nici nu mai contează…

Mă gîndesc cu groază cine-o mai fi pe ţeavă, cine-o mai cere „azil” la PNL. Ce ziceţi de Videanu? Dar de Berceanu? Poate Roberta! Sau, hii, Udrea! Dar nu. Exclus. Roberta şi cu Nuţi „Thatcher” vor rămîne pînă la capăt pe baricade. Deoarece dînsele, nu-i aşa, „se trag din Traian”.

Reclame

8 gânduri despre „Houston, we have a problem!

  1. @sandman: oare Crin e chiar atît de „prins” şi nu-şi dă seama? Ce-o să facă mai tîrziu cu „coloana a 5-a”?

  2. Albă ca Zăpada e doar o fantezie şi va rămâne întotdeauna aşa în politică. Cine crede că USL e puritatea şi moralitatea absolută se înşeală. Usliştii sunt doar mai puţin mizerabili şi imorali decât portocalii. Doar îi cunoaştem, au făcut tot felul de combinaţii, au fost toţi la guvernare şi când au fost au furat mai puţin şi au mai făcut şi treabă. Asta mă aştept de la ei şi acum, nu să fie perfecţi. Dacă se murdăresc luptând cu porcii în noroi e OK, doar dacă se lasă păcăliţi de porci nu e. Iar dacă reuşesc să taie porcul ăla mare înainte de alegeri n-o să le reproşez deloc că-s plini de mizerie…

  3. Si uite asa o sa piarda USL-ul alegerile !
    „Roberta si Nutzi „Thatcher” vor ramane pina la capat pe baricade .Deoarece ele „se trag din Traian”. Mai bine ziceai ca „ele si-o trag cu Traian” ! Era mai veridic !

  4. @Cristi: bineînţeles că nu-s nici uslaşii curaţi ca lacrima. Dar nenorociţii din tribul lui Băsescu sînt putrezi şi trebuie să dispară. Urgent. După… mai vedem, îi belim şi pe ăştia, dacă va fi cazul.

    @Mircea: nu te grăbi, turma votanţilor habar n-are cine e Frunzăverde. Dacă vor pierde, nu din cauza asta va fi.

  5. @tesoruccio: dragă doamnă, dacă USL vrea să meargă pe această linie, multă lume nu-i va mai vota. Unul fiind eu.

  6. @ teaca -pai de unde oameni noi in politicul romanesc? isi schimba doar partidul vesnic. aceiasi . nu cred ca a nu vota nu este o optiune decat in cazul in care nu ar vota nimeni, altfel iese iar portocala la vot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s