Home

În timp ce şeful executivului se dă aţos, ba chiar mînios, trîntind, zic sursele serioase, uşa şi ieşind val-vîrtej de la şedinţa coaliţiei, acelaşi guvern, condus de acelaşi premier „independent”, pregăteşte o hotărîre-capcană pentru… viitorul guvern: majorarea taxelor şi impozitelor locale cu 16 la sută!

Deh, vor zice gurile rele din Braşovul meu natal, trebuie să aibă şi primarul viitor din ce să astupe „găurile” din bugetul local, alea făcute de actualul ba cu panseluţe de lux, ultra-scumpe, ba cu coşuri de gunoi bătute probabil cu cristale Swarovski, de vreme ce costă cam cît un Iphone chinezesc, ba cu asfaltări peste asfaltări, şi cîte altele, că aşa se îndestulează firmele „prietene”. Alea care dau mălaiul în alegeri, c-aşa-i în tenis…

Cît despre „independentul” Ungureanu, staţi pe-aproape, c-o să vedeţi destul de repede cum o va lua peste bot, de la tot mai nervoasele găşti pedeliste. Plus că şi gaşca secuiască se uită cam chiorîş la el.

Un gând despre „Mălai pentru prieteni

  1. Nu stiu cum se face ca pana si-o iau ei peste bot – adica isi dau unul altuia peste bot mai mult sau mai putin prieteneste- ne-o trag noua , iar cei care vin nu mai fac nimic sa repare gaurile gasite ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s