Home

Deci, prietenul proxenetului Bidigă şi al traficantului Curuţ (gălăţenii ştiu cine-s), adică deputatul PDL-UNPR Boldea, „nu a fugit din ţară, ci a plecat legal”, am citat din procurorul general Kovesi. Hai, nu mă înnebuni, tanti. Legal, zici? Huh, putem răsufla uşuraţi.

Şi noi care credeam că serviciile au dormit în post… sau au închis un ochişor… Îi mai aud pe nişte pedelişti de bine explicînd că, dom’le, nu-i nimeni de vină, doar legea… Cum să-şi dea cineva demisia, dacă legea-i proastă, ce dracu!

Altfel, totul e oblu. Individul era plin de bube, putred, mafiot notoriu în urbe, la momentul în care partidul i-a încredinţat onoranta ocazie de a-l reprezenta în parlament. Bossul şi naşul său politic, Mircea Toader, ăla cu beţivii morţi sub zăpadă, zice acum că nu ştia nimica-nimicuţa. Doar cetăţenii din Galaţi ştiau, dar ăştia nu se pun.

Ei, nu-i nimic, măcar a şters-o sărac, săracul: cu o lună în urmă i-a donat o casă lui taică-său, i-a mai dăruit 3 (trei) apartamente lui frate-său, şi i-a  şi „împrumutat” pe cei doi cu nişte sute de mii de euroi. Suflet bun, mă. Familist.

Fireşte, organele, oamenii legii, magistraţii, sereiştii, vigilenţii, habar n-aveau de „donaţiile” astea dubioase. Ei, lasă, anticorupţia merge şi-aşa, ce ne tot legăm de mizilicuri. Aşteptăm bilanţul.

Reclame

Un gând despre „Prietenul lui Bidigă a plecat sărac

  1. Sincer… nu cred ca are importanta pentru noi ca a mers incet sau a fugit, nici ce a facut pentru ca nu ne schimba viata cu nimc , doar ne abate atentia de la alte lucruri mai importante ale vietii economice si politice. Nu cred ca nu stiau ce face asa ca…nu ne creste nivelul traiului sau scade somajul asa ca…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s