Home

Am fredonat niţel din ABBA, v-aţi prins. (Bani, bani, bani, trebuie să fie amuzant). Dar să vedeţi cît de amuzantă poate fi o chestie cu dolari. Americani. Dar ce zic amuzantă, e de-a dreptul haioasă, ilariantă, stupefiantă!

Ştiţi ceva despre dosarul Zambaccian? Mă rog, poate aţi auzit că Adrian Năstase şi nevastă-sa sînt acuzaţi că au mituit un consul, sau au fost mituiţi… aşa ceva, că n-am prea înţeles, ca să le trimită nu ştiu ce foloase necuvenite (chinezării). Şi că l-au şantajat pe respectivul.

Dosarul a ajuns la ICCJ, unde procurorii lui Morar au cerut o pedeapsă cu pîrnaie de pînă la 10 ani! Boon! Cea mai funny fază acum începe. Aflu de pe un site (via Traian), că o bună parte din cei o sută şi ceva de mii de coco pe care familia Năstase i-ar fi dat consulului Păun, au fost tipăriţi şi puşi în circulaţie după momentul mituirii!!!

Ziceţi, nu e minunat, nu e supercalifragilistic? Să ceri o condamnare pe baza unor dolari tipăriţi în viitor! Anticorupţie, ce naiba! Tare sînt curios ce va hotărî instanţa la ICCJ. Pînă atunci, nu uitaţi: money, money, money, must be funny!

Reclame

4 gânduri despre „Money, money, money, must be funny!

  1. Daca te uiti la moacele lui Morar si Kovesi tre prinzi imediat ca sint retardati si nu-i duce capul. Asta e maniera inscenarilor procuraturii. Astia nu mai sint in stare sa rezolve un caz ca lumea, doar la asa ceva se pricep, dar nici aici bine. Niste timpiti care ar trebui sa fie in puscarie! Sper ca USL-ul sa nu-i uite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s