Home

1 „Nu-l voi numi pe Ponta premier, chiar dacă USL va avea 51%”

2 „I-am propus lui Ponta funcţia de premier, după demisia lui Boc”

Aceeaşi gură prezidenţială, la interval de cîteva vorbe. Tare, nu? Scrie şi-n stenograme. Întrebătorul Cristoiu era transpirat, transpus, plin de admiraţie pentru aşa o pleaşcă.  Momentul era de-a dreptul istoric: băşcălia, zeflemeaua, miştoul gros, cacealmaua, deveniseră politică de stat. Iar statul, o masă de poker pentru acest manelist politic.

În timp ce toate posturile de ştiri freacă incontinent subiectul „Ponta premier”, PDL-ul tace. În bloc. Păi, ce să spună, săracii? Cum să explice fracturile logice din „gîndirea” preşului? Cînd acelaşi vorbete de Murfatlar le şi ne spusese că l-a ales pe MRU din decembrie…

Apropo, l-a mai făcut odată pe Ungureanu maimuţoi. Bietul MRU, cultul, stilatul, diplomatul, iar trebuie să-şi cureţe costumul Armani de sputa prezidenţială… Băă, te-am pus după ce-a refuzat Ponta, băăă! Omul se-nvîrte prin politica băştinaşă ca Vodcă prin lobodă.

Bonus1: „cînd vor avea 15-20 de ani în PDL, doar atunci Udrea şi Anastase vor deveni grele…” Ce să facem? Aşteptăm. Bonus2: „după ce-mi termin mandatul, o să fac o fundaţie…” Premiu pentru cel care-mi dă o idee, cum să se numească şi ce să facă fundaţia băsistă. Rog seriozitate, nu-mi veniţi cu Alcoolicii Anonimi…

UPDATE: s-au trezit din buimăceală şi pedeliştii. Toţi declamă acum, servili, că au ştiut cu o seară înainte de propunerea preşedintelui!! Ce poveşti nemuritoare, ce fraţii Grimm! Trist e că sînt destui decervelaţi dispuşi să li se uite-n gură…

Anunțuri

7 gânduri despre „Băşcălia conduce România

 1. Un Puiut De Mason Pentru Linistea Romanilor
  Filed under: D’ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:07 Modifică

  Zilele acestea am avut ocazia sa vad directia in care se scurge propaganda desantata facuta de portocalii lu’ Zero Sapte, din pozitia de viitor prezidentiabil sau prim ministru pe viata (se pare ca chiombila nu s-a hotarat inca ce si cum). Probabil, datorita faptului ca Mesia care s-a vrut a fi Basescu, s-a dovedit de fapt a fi Satanta curata, el reusind sa aduca Iadu’ in Romania, noua pleasca portocalie , Zero Sapte, ne este prezentata de politrucii portocalii, nu numai drept noul Mesia, ci si protejatul liderului mondial ocult, care vreme de opt amnisori batuti pe muchie l-a antrenat in regim special, mai ceva decat a fost Rocky pregatit pentru celebra serie holiudiana, pentru a lua fraile puterii in Romania, indiferent de vointa maselor liber exprimata prin vot.
  Promotorul de ultima generatie al coetnicului Domnului Nostru Isus Cristos, respectiv Zero Sapte, nu este altcineva decat ex-lustrabilul procuror si apoi judecator si ministru in cabinetul lui Petre Roman, actualul avocat si nas de cununii si diferite botezuri in tiganie, stimabilul Doru Viorel Ursu, care in cursul zilei de vineri a descins cu o carte scrisa de Alvin Toffler intr-o mana si cu un microfon in cealalta, precum Vasco Da Gama cand cucerea teritorii si deschidea noi linii de navigatie cu crucea pe piept, sabia intr-o mana si Biblia in cealalta, intr-o emisiune la Antena 3 si s-a apucat sa-l tamaie la greu pe Zero Sapte, care conform spuselor sale, intarite de inscrisurile tofleriene nu ar fi altceva decat egalul masonului George Washington la momentul Revolutiei Americane, pregatit insa si luat sub pulpana Marei Oculte Mondiale pentru a face ordine in Tara Lui Dracula.
  Conform teoriei susnumitului ex-procuror dupa pleasca numita Basescu, romanii s-au norocit inca o data calcand in pleasca numita Ungureanu, pleasca pregatita in laboratoarele Iluminatilor aliati cu Lojele Masonice si cu toata suflarea ocultei mondiale pentru a produce o capodopera de lider ce, ca oferta facuta romanilor, nu va putea fi refuzata. Cu alte cuvinte: romani, stati dracu linistiti, nu va mai bateti capu’ cu cine votati deoarece El Lider Mondial vegheaza pe model FNI pentru voi si indiferent pe cine veti sustine voi prin votul vostru, tot Cel Ungurean va iesi castigator.
  De remarcat ca pe langa aceasta prezenta plina de pitoresc a susnumitului Urs in peisajul media teve pe post de Duh Sfant care ne anunta venirea rezervei lui Mesia in plai mioritic, incarnata in persoana lui Zero Sapte, in toata media, inclusiv in lumea bloggeristica, s-a inregistrat in aceasta perioada o efervescenta de-a dreptul induiosatoare intru sustinerea si prezentarea celei de-a doua minuni cu miros sulfuros si maronie la culoare ce ne-a cazut in cap.
  Atatea calitati cate i s-au inventat UTC-istului de frunte Ungureanu, care de la pozitia “cat pe ce sa fie lustrat” a ajuns prin vrerea borfetului de Anastase si al unei legi de tot cacatul sa conteze drept un posibil viitor candidat la prezidentiale, nu s-au mai intalnit de la nasterea lui Superman si pana astazi.
  Insa, cel mai tare si mai tare, imi place apogeul de intelectualitate (sac!)atins de Zero Sapte in viziunea pupincuristilor, care dupa ce ne-au omorat cu cvasi-Cro-Magnon-ul Basescu vin si il aduc pe Tata Intelectualitatii Carpato-Danubiene pentru a ne scoate din mizerie.
  O fi, nu zic nu, insa eu, unul, la mana asta zic pas! si mai incerc o data cu votul, pe principiul lozului in plic “mai trage o data”. Poate de data asta o fi cu noroc (na, ca era sa zic cu Crin!)

 2. Este foarte simplu cu denumirea.Pai ce poate fi mai expresiv decat:FUNDatia BASescu”?

 3. Raz-gindacul national a intors-o ca la Ploiesti ! Nu mai publica stenogramele ! Oare de ce ? Cit despre FUNDatia aia , eu sper sa nu apuce sa o infiinteze ” din cauza de” Jilava, Rahova sau Poarta Alba ! Hai, „succesuri” !

 4. @Puiu V: o fundaţie care să scoată politicieni după chipul şi asemănarea lui? Ce coşmar!

  @Mircea: nu va ajunge la pîrnaie. Îşi va negocia libertatea, că are tone de dosare în sertar.

 5. nu-s alcoolicii anonimi- sunt nominalizati la oscarul bascaliosilor.
  daca prostia ar durea…pe altii si nu pe noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s