Home

Aşteptat cu mare interes (Antena 3 a fost lider de piaţă în intervalul 21,30-23,30, mult peste ProTv), „meciul” Gîdea-MRU, sau invers, cum vreţi, a fost un fiasco. O confruntare între doi „preţioşi”. Şi narcisişti, cît cuprinde. Pe mine nu Gîdea m-a interesat, oricum e apă de ploaie, ci premierul mult lăudat.

Ei bine, în peste două ore, omul n-a răspuns concret la nici o întrebare. A întors-o pe după cireş, lunecos, ne-a învăluit în vorbe, atent doar la prestaţia sa şi la cum îi stătea cravata, a zîmbit din vîrful buzelor, suficient şi arogant, a ironizat, a rîs (îngrozitor de fals), dar atît.

Aşadar, cu ce-au rămas cei 7-800.000 de telespectatori după confruntare? Cu nimic. Cu absolut nimic. O ceaţă roz bombon, cu iz de naftalină, a rămas în eter după plecarea premierului din studio. Asta e. Dacă Boc mitralia enervant vorbele, MRU le mestecă atent, îndelung, şi ni le livrează învelite în staniol. Cu acelaşi efect demagogic.

Ungureanu e tot un vorbete, unul mai şlefuit. Şi el „editează fraze”, dar nu prea cred că-s pe placul Ebei. N-ar înţelege, sărmana făptură, mai nimic din stufoşenia îmbîcsită a spilcuitului.

P.S.  De ce-o fi mers trustul Antenelor pe mîna lui „apă de ploaie” Gîdea, cînd avea în bătătură un meseriaş adevărat, Răzvan Dumitrescu? Întreb şi eu, ca să mă aflu-n treabă…

Reclame

5 gânduri despre „O ceaţă roz bombon, cu iz de naftalină

  1. poate ca asa trebuia… de ce credeti ca in Romania chiar exista aceasta libertate mult ravnita a presei?/
    eu nu prea cred- poate ca unii isi permit sa mai zica adevaruri , dar libertate 100% a presei nupoate exista atata timp cat exista cenzura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s