Home

Vă mai aduceţi aminte cum a fost primit MRU de către liderii PDL, plus media băsistă, plus aplaudacii de serviciu? Uau! Ce Incantaţii! Ce ode! Ce laudatio! Ai fi zis că, gata, şi-a scos Zeus moştenitorul în lume, pregătit, nu-i aşa, de muultă vreme. Nu-i vorbă că şi „moştenitorul” şi-a luat rolul în serios, emiţînd preţios tot felul de platitudini, şi anunţînd, plin de el, că vrea să rămînă premier şi după alegeri. Poate şi candidat prezidenţial. Plus că a luat-o la mişto pe favorita Cotrocenistului. În aplauzele isterice ale peluzei.

E, a ieşit Umilitul naţional pe sticlă, şi totul s-a dus dracului. Cu ghioaga l-a făcut pe MRU. Lacrimi şi sînge. Mai întîi, i-a dat fără milă peste ceafă: nu reducem CAS, că iese nasol. Mărim salariile. Apoi, i-a arătat cine-i şeful: MRU, candidat la preş? Mai vedem, mă mai gîndesc, întîi să confirme. Şi i-a adus aminte că el a fost doar o variantă de avarie la guvern, după ce l-au refuzat mai mulţi tehnocraţi. Bonus: Nuţi e cea mai bună. Absorbantă.

Şi, ce să vezi? Ca prin farmec, odele au dispărut. Nu mai e MRU fiul lui Zeus, cel pregătit să-i ia locul în Olimp? Nasol. Lasă că şi MRU a bătut din călcîie şi s-a conformat, întocmai şi la timp: a început să caute… bani pentru salarii. Ăia care nu existau cu 2-3 zile înainte.

Ce va urma? Presupunînd că a intrat MRU în dizgraţia Umilitului, cît va dura pînă va ieşi cu nasoale între ei? Deşi, e foarte posibil s-o rezolve în tăcere, în garnizoană.  Dar, mai ştii ce cojones are prin sertare fostul şef al spionilor?

2 gânduri despre „Zarvă în Olimp

  1. Mi-ar place să văd un conflict pe bune între ăștia doar de dragul distracției că MâRâU nu e un spectaculos ca să facă ceea ce trebuie din poziția în care se află. Aplaudacii sunt ca iarba după cum bate vântul așa se înclină și ei.

  2. @Caboose. şi eu aş vrea, dar mă tem că ăştia vor rezolva diferendul în cadrul UM… nu ştiu cît, ca între acoperiţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s