Home

Citiţi cu atenţie aceste două fragmente dintr-un interviu al premierului la TVR: 1. „Am venit să construiesc, nu să peticesc. Iau în calcul ca cei care cîstigă alegerile să-mi propună preluarea funcţiei de premier”. 2. „Eu nu cred că suntem o ţară de înotători. Am o apetenţă mai mică pentru piscine în toata ţara”.

Ia să vedem ce-avem aici. Un premier care zîmbeşte şăgalnic spre opoziţie, cerîndu-se, efectiv, la palatul Victoria şi din iarnă. Un premier care se ia de piept (scuzaţi) cu Elena Udrea, stăpîna piscinelor şi patinoarelor la sate, şi căreia îi promite, în treacăt, ceva investigaţii şi anchete la ministerul pe care l-a păstorit. Ai crede că insul e ori plutitor, ori sinucigaş. MRU, premierul USL? MRU o anchetează pe Nuţi?

Prima reacţie a cititorului ar fi: tii, ce-o să zică stăpînul? Ceva îmi spune că stăpînul e în spatele acestui scenariu. Mai laborios decît pare la prima vedere. Şi clocit de ceva vreme. Îşi taie mîneca de un PDL tot mai compromis şi din ce în ce mai greu de strunit, inclusiv de enervanta soţie a lui Cocoş, şi mizează toţi banii pe fostul şef al SIE. Care ar putea rămîne în funcţie, prin pertractări şi presiuni, şi dacă ar cîştiga, cum e previzibil, USL. Iar el va putea rămîne încă doi ani la butoane. SF, ziceţi? Mai gîndiţi-vă…

Reclame

10 gânduri despre „Toţi banii pe MRU

 1. Pai milogul asta n-a fost ales niciodata, ci impins si numit de servicii, asa ca altceva in afara de a se milogi dupa posturi nu stie.

 2. @Peter: Doamne fereşte, omule…

  @Sandman: pe faţă se milogeşte, pe la spate lucrează. Crezi c-a venit cu mîna goală de la SIE?

 3. Sa vezi cum o sa intre PDL in campanie laudandu-se/plangandu-se ca e in opozitie, ca uite ce-l persecuta guvernul !
  Si al cui o fi guvernul? Al PDL? Nooooo, in niciun caz, pedelistii nici nu stiu cum arata usturoiul.
  Pai, daca ne gandim ca la un moment dat ungureanul a fost in PNL…

 4. Mai curând cred în scenariul lui Adrian. Asta mai înseamnă că MRU nu e decât un pion care va fi sacrificat, nici vorbă de prezidenţiabil. Guvernul ăsta trebuie să ocupe poziţia de cel mai prost guvern din 1990 încoace, mai rău chiar decât ultimul Boc, şi cred că se vor strădui din plin să câştige „premiul”. Deja au dovedit că sunt foarte competenţi în sensul ăsta.

 5. @Cristi: nu cred. Uită-te mai atent cum e prezentat în presa băsistă, ca un Mesia.

  @Mircea: ştiiiu! E chestie de-a noastră, braşoveană, clocită de jegul de Scripcaru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s